Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola, nie łam się... a moze po prostu trzeba tak wlasnie odpuscic i sie uda wtedy ??
jeszcze troche i zajdziemy wszystkie, nie ma takiej mozliwosci..napewno któras nam jeszcze w kwietniu lub maju oznajmi ze jest w ciazy
i to nie jedna;)
mmmm ten sernik z dr oetkera ? tez go robilam, moze teraz tez taki zrobie
nie robie za duzo na te swieta bo potem to jedzenie lezy i sie je wywala... -
Groszek wrote:Karola, nie łam się... a moze po prostu trzeba tak wlasnie odpuscic i sie uda wtedy ??
jeszcze troche i zajdziemy wszystkie, nie ma takiej mozliwosci..napewno któras nam jeszcze w kwietniu lub maju oznajmi ze jest w ciazy
i to nie jedna;)
mmmm ten sernik z dr oetkera ? tez go robilam, moze teraz tez taki zrobie
nie robie za duzo na te swieta bo potem to jedzenie lezy i sie je wywala... -
Gdyby w ciaze bylo tak prosto zajsc to bysmy nie doceniły tego trudu i moze nie cieszyłybyśmy sie tak bardzo.... poczekamy troche i napewno sie uda, nie wolno tracic nadziei
(pisze to ta, ktora tez miewa doły:p)
Święta idą, jest zielono i slonko swieci.. przynajmniej u mnie
no ja tez przedszko dodaje serki waniliowe, pycha
my w swieta troche tutaj, troche tam...
a marzy mi sie na te swieta takie ciasto z owocami i z galaretka i moze bita smietanka na gorze? Ma ktos jakis fajny przepis??Anhe lubi tę wiadomość
-
Ja mam taki
na dół biszkopt ciemnypóźniej masa kokosowa: paczka wiórek plus śmietana 18% i do lodówki
jak to sie wychłodzi to nakładasz mase na biszkopt, na tą mase owoce i zalewasz kolorową galaretką, najlepiej czerwoną (ładnie wygląda)...ja zamiast owoców robie tez z małymi biszkoptami zalanymi alkoholem
Groszek lubi tę wiadomość
-
Groszku ja korzystam:
kwestiasmaku.pl
mojewypieki.pl
ladyhousewife.pl
popatrz tam - wszystko wychodziGroszek, Anhe lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
http://pychaciasta.bloog.pl/id,330416956,title,Czekoladowe-ciasto-z-owocami-i-galaretka,index.html?_ticrsn=3&smoybbtticaid=612925
ja polecam to ciasto..troszkę go zmodyfikowałam i ciasto kroje na pół i do środka daje śmietankę kremówke...ciasto pycha..uwielbiam go:)no i jest bardzo rpste -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarola, ja sie mialam starac m-c temu, sie okazalo, ze sie mocno przeziebilam, teraz sie okazalo ze mam zapalenie gardla i ze staran nici. I co tez to przezyłam
juz sie tak nie napinam, co ma byc to bedzie. Natomiast pytanie czy zrobiliscie badania od a do zet, bo trzy lata to trzeba dokladnie sprawdzic.
-
nick nieaktualnyJuż się przywitałam na wątku 'Rocznik '86' to i się przywitam tutaj.
5 cykl starań, bezdzietni. U mnie badania dobre, u męża cukrzyca typu 2 oraz podwyższony cholesterol. Mąż kontroluje cukrzyce poprzez leki, które zażywa 2x dziennie. Aktualnie jestem w 17dc, ale starań nie było w tym miesiącu ze względu na męża wyjazd w delegację. Przytulanko było 8dc. Z reguły i tak mam wczesne owulacje, aczkolwiek nigdy nie potwierdzone poprzez mierzenie temperatury. Ale zawsze tuż po okresie mam już dość silne bóle owulacyjne, które ciągną się przez kilka dni z rzędu.
To tak po krótce o nas. Mam nadzieję, że się tu zadomowię i będę mogła liczyć na porady bardziej doświadczonych ode mnie, bo ja jestem kompletnie zielonaAnhe lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dziewczynki
Za mało tu przebywam i jakoś ciężko mi nadrobić zaległości. Przygotowania do świąt mnie pochłonęły.
Może mnie tu nie być już do poniedziałku, także w razie czego życzę Wam ciepłych i pogodnych świąt, pełnych dobrych wieści i nadziei na kolejne cykle. Bądźmy wytrwałe, a na pewno nam się los odpłaciSmacznego jajeczka i "mokrego" dyngusa, a także zielonego maja
;**