Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
SunSun wrote:Dobry wieczór
byłam dziś na monitoringu i mam pytanko ..pecherzyk ma 13 mm(9dc) a endo 4 mm.Czy to ok? Gino powiedziała ze jest zadowolona choć endo mogłoby być większe.Jak uważacie? I co powoduje male endo?
kochana ja mam 12mm i 6,3 endoi lekarka też zadowolona była
Cześć Kejti, Wesołych Świąt
Livia i Sandra a ja lubię Święta
Właśnie sobie peeling kawitacyjny zrobiłam, meeeeegagładka jak pupa niemowlaka jestem
-
Szukam sobie miejsca gdzie chciałabym poleciec w podróż poślubną... Miało byc na Arubę ale że nie mam paszportu a nie chce mi sie go wyraniac na jeden raz (no i możemy tylko na tydzień leciec to na Arube się nie opłaca - 16 godzin w samolocie to sporo, bo R. niedługo po ślubie do pracy musi wrrr)to pomyślałam, ze gdzies gdzie na dowód można a paszport wyrobię już sobie z nowym nazwiskiem... I tak szukam i szukam i nie wiem
Pomóżcie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2014, 23:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ja to tylko zachwycona,ale mąż to oszalał bo cieszy się że ja się cieszę
uciekam do niego bo już mi do łóżka poleciał
dobranoc dziewczynki
Wesołych Świąt życzę , ale i tak tu codziennie będę
Idź niech cie mąż wy dotyka -
przedszkolanka:) wrote:kochana ja mam 12mm i 6,3 endo
i lekarka też zadowolona była
Cześć Kejti, Wesołych Świąt
Livia i Sandra a ja lubię Święta
Właśnie sobie peeling kawitacyjny zrobiłam, meeeeegagładka jak pupa niemowlaka jestem
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Sandruśka a jaki chcesz kupić? bo może i ja się skuszę?
hihi
Livia Kochana kto tu zboczuch ten zboczuchDobranoc :*
Hej Szczęśliwa . Gratuluję , i również życzę wesołych świąt -
XxMoniaXx wrote:Hej Andżelika
jasne że tak
jak wam sie udało ? przypadek a może usilne starania ? jakieś suplementy ?
My jesteśmy ze sobą 7 latByłam bardzo młoda jak zaczęliśmy ze sobą chodzić . Znamy się od piaskownicy także bardzo długa znajomość a jak miałam 13 lat to zaczął się nasz związek , chociaż teraz może się wydać to śmieszne bo byłam dzieckiem wtedy i nikt nie wierzył że coś z tego będzie ale mijały dni , tygodnie , miesiące potem lata i każdy się dziwił że my nadal razem . Jak skończyłam 17 lat M. oświadczył mi się . Potem po 18 urodzinach zamieszkaliśmy razem , mieliśmy nasz pierwszy raz ( tak pierwszy ) czekaliśmy z tym hihi a po 19 urodzinach postanowiliśmy że staramy się o maleństwo i tak mijały miesiące , potem pół roku ( mieliśmy badania okazło się że wszystko w porządku i czekaliśmy cierpliwe i bum
Okazało się że 2 kreseczki
Mój M. brał tylko kwas foliowy i ja też do tego witaminki
-
Pierwsza
@ nadal nie mabawi mnie to przeokrutnie
my wycieczka do IKEI, sernik zrobiony, jajka niespodzianki też. nie mam co sprzątać bo w salonie nadal skład narzędzi a tż nie spieszy się ogarnąć...
pogoda śliczna i ciepło więc z psami na spacer trzeba się też ruszyć - niewybiegane wczoraj dziś roznoszą mieszkanie od rana!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny