Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
3 godziny to może i mój by wytrzymał ale my mamy cały dzień
Fajna parka fotografów, nie drodzy i sesję mamy calusieńki dzień ile chcemy i gdzie chcemy
A ja mam wymarzoną w wodzie ha ha dlatego suknia musiała być moja bo zostanie delikatnie mowiąc "wybrudzona i pomoczona"
Do tego pewnie zabierzemy nasz motor. No zobaczymy, pomysłów mam multum ale dawkuje je R. bo na wodę juz się krzywił i po długich namowach sie zgodził
-
livia30 wrote:Aga a może to ten sam?
Ścierają się po czasie ale założyłam u nich kartę i za darmochę będą mi polerować
mój też Tomasz
ja też mam dożywotne czyszczeniei jeszcze zniżkę mieliśmy bo tam zaręczynowy kupił
Pirelka ma cierpliwość, ale też znam takich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:W wodzie, też chciałam.. ale ślub braliśmy daleko od morza bo na drugim końcu Polski i nie było opcji
Nic straconego, róbcie sesje jeszcze jedną teraz
Ja mam w pakiecie jeszcze gratis sesje ciążowąsuperasnie i jak powiedziałam R. o tym to zdziwiony zapytał "będziesz brzuch wystawiać?"
Tak mnie czasem rozwala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Nic straconego, róbcie sesje jeszcze jedną teraz
Ja mam w pakiecie jeszcze gratis sesje ciążowąsuperasnie i jak powiedziałam R. o tym to zdziwiony zapytał "będziesz brzuch wystawiać?"
Tak mnie czasem rozwala
a garnitur się jeszcze nada. Teraz nastawiam się na sesję z brzuszkiem kiedyś
i dla niemowlaka
-
Pirelka jak będziesz chciała sesję to mogę polecić Ci moich fotografów
Aga dobranoc.
Ja uciekam do wanny bo po tych wojażach dzisiejszych w ogrodzie smierdzę skoszoną trawą
Jak nie zasnę w wannie to zajrze tu jeszcze do wasO ile wszystkie nie pójdziecie spać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Pirelka jak będziesz chciała sesję to mogę polecić Ci moich fotografów
Aga dobranoc.
Ja uciekam do wanny bo po tych wojażach dzisiejszych w ogrodzie smierdzę skoszoną trawą
Jak nie zasnę w wannie to zajrze tu jeszcze do wasO ile wszystkie nie pójdziecie spać
ja do 23 na bank będę jak nie dłużej nie wiem jak reszta
a skąd są ci fotografowie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2014, 22:04
-
nick nieaktualny