Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam problem.
Wczoraj byl moj 13dc. Ginka na usg zobaczyla pecherzyk i powiedziala, ze albo dopiero co peknal albo peknie lada moment. Ale...w domu zrobilam test owulacyjny i wyszedl ujemny. Do tego moja tempka fiksuje.
juz sama nie wiem kiedy niby mialam ta owulke.
-
Cześć!
Obudziłam się hihi zmierzyłam rano temperaturę i poszłam spać dalej. Teraz zmierzyłam sobie tak o znowu i wyszło 36,93 hmm głowa mnie boli, nos przytkany - za długo spałam
Sandra nowy awatar? A gdzie Nikusia?JA białą masajkę w jeden dzień przeczytałam tzn jej dalsze losy, najpierw zobaczyłam film, zakochałam się w nim i dorwałam książkę - POLECAM!
Pirelka na Legionów jest tani Dostinex hi hi 18zł za sztuke chyba bodajże, zawsze tam kupuję
Malinowa - gratuluje małpiszona!
Trzeba wyłazić z wyrka, jeść śniadanie i z corą na zakupy ciuchowe jechać. Zejdzie pewnie cały dzien jak nic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj to ja śpiochem jestem
do 12 spałą ale o 3, 6 i 8 wstawałam na siku
nie wiem w co pogrywa mój organizm ale od wczoraj co chwila odwiedzam wc. Masakra jakaś i ciągle bym coś jadła a jak mnie temp. wkurza rośnie jakby wychodziła na K2
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga ja ?
coś ty
oglądam bo byliśmy ze znajomymi na jedynce a na dwójkę nie chcieli iść ( bo bali się podczas seansu wyjść do toalety zeby ktos nie pomyslał że idą sobie ulżyc ) i powiedzieli ze wiecej na niego nie pojdawięc chciałam zobacczyc jak sie skonczy dziewczyna dziecko urodziła a sie puszcza potem
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:-) ale z Was spiochy
Ja juz po obiadku, wysprzatane i zasiadlam przed tv
A i @ mnie odwiedzila. Coprawda tak nesmialo ale jest:-) ciesze sie, bo nowy cykl przede mna
Malinowa startujemy razem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 14:03
-
Pozdrawiamy z Mosznej!!!
Jest piękna pogoda i lecimy gdzieś w góry na spacer a wieczorem ognichojak zrobię foty ładne to Wam wstawię
Nawet tak bardzo nie leci i nie boli najgorzej - Nurofen Femina działa na mnie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
My wylegujemy się jeszcze
Dziś sprzątanie a później też może basen
Malinka gratuluję @
Sandra co czytalas? Bo szukam lekkiej miłosnej :p
Pirelka z lekami nie czekasz do @?
Miłego dnia
Nie czekam z lekami bo mam brać co tydzień, jak się okaże że to nie ciąża to znowu prolaktyna podskoczy a we wtorek mam badania prolaktyny. -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Aga ja Historię Białej Masajki polecam jest zajebista czytam już drugi raz
O miłości szwajcarki i wojownika samburu .
Malinowa to teraz czekać aż @ się skończy i do dzieła :*oglądałam sto razy i czytałam, książka piękna !!
Landryneczka lubi tę wiadomość