Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Cześć!
Obudziłam się hihi zmierzyłam rano temperaturę i poszłam spać dalej. Teraz zmierzyłam sobie tak o znowu i wyszło 36,93 hmm głowa mnie boli, nos przytkany - za długo spałam
Sandra nowy awatar? A gdzie Nikusia?JA białą masajkę w jeden dzień przeczytałam tzn jej dalsze losy, najpierw zobaczyłam film, zakochałam się w nim i dorwałam książkę - POLECAM!
Pirelka na Legionów jest tani Dostinex hi hi 18zł za sztuke chyba bodajże, zawsze tam kupuję
Malinowa - gratuluje małpiszona!
Trzeba wyłazić z wyrka, jeść śniadanie i z corą na zakupy ciuchowe jechać. Zejdzie pewnie cały dzien jak nicja kupiłam w tej samej aptece bo miałam odpis i ku mojej uciesze cena spadła o 6,50 zł
-
Ufff wróciłam, zakupy zaliczone
Córa obkupiona w bluzki i sa buty na kotunie na mój ślub ha ha właśnie uczy się w nich chodzić, wygląda to komicznie i pomysleć że ja tez tak kiedys chodziłam jak pokraka
Powiem wam, ze zakupy z nia to wyzwania, zawsze mnie wyprowadzi z równowagiWolę sama jej kupować bo wtedy nie ma jak marudzić
Ja za to wzbogaciłam się o spodnie i dwie apaszki hi hi zjedzone zdrowiutki obiad w McDonaldzie i lod u Grycana. Teraz w domku kawka i dzień zleciał a jeszcze tyle sprzatania zostało
-
wróciłam
byliśmy w parku linowym i saneczkarskim, meeega było
a jak gorąco dziś, na kocyku jeszcze książkę poczytałam i mam nadzieję że jutro będzie powtórka pogody bo będę łapać wit.D
Potforku ładna owulka
Kejti Twój jest ten cykl
Pirelka a jaka masz prolaktynę? Bo też mam dość wysoką..
Livia my kupiliśmy sorbety mango-marakuja i gruszkę tym razem -
przedszkolanka:) wrote:wróciłam
byliśmy w parku linowym i saneczkarskim, meeega było
a jak gorąco dziś, na kocyku jeszcze książkę poczytałam i mam nadzieję że jutro będzie powtórka pogody bo będę łapać wit.D
Potforku ładna owulka
Kejti Twój jest ten cykl
Pirelka a jaka masz prolaktynę? Bo też mam dość wysoką..
Livia my kupiliśmy sorbety mango-marakuja i gruszkę tym razem -
Potforku nie załamuj rak, jeszcze wszystko moze się zdarzyć. Ja nawet u siebie dzisiaj zaczęłam co nie co podejrzewać ale spojrzałam na ostatnie
i jednak odpuściłam
Jednak 7 dni to niespecjalnie tym bardziej, że w międzyczasie Gynoxin brałam ale u Ciebie hi hi poczekamy zobaczymy
-
my byliśmy już w górach i zjechaliśmy właśnie
chwila odpoczynku i idziemy na ognicho
będzie będzie zabawa
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150