Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałam @, mam dosc juz
!!
moge plamic i okres moze juz 4 dni sie u mnie spoznicwszystko sie ma prawo stac, tylko nie ciaza
a zreszta... w takim stresie?
kto by zaszedł ?
szukamy z małzem mieszkania do wynajmu...ciezko to wszystko widze...
kredyt biorac, musimy spłacic 2 x tyle ;/// a jakie wielkie raty !!!!!!! i to na 30 lat !!! ;/ ide spac, jutro do pracyno nic, dół i załamka, chyba nic nam sie ostatnio nie udaje
kota wzielismy, bedzie w polowie maja, tez nie wiem po co((( ehhhhhhh
dobranoc, mam nadzieje ze u Was lepiej :*
-
Groszku będzie dobrze
No niestety teraz jest tak że albo bierzesz kredyt i masz mieszkanie albo mieszkasz z teściami lub rodzicamiJa mieszkam z teściami póki co jest ok nie wchodzimy sobie w drogę
-
Groszek wrote:Dostałam @, mam dosc juz
!!
moge plamic i okres moze juz 4 dni sie u mnie spoznicwszystko sie ma prawo stac, tylko nie ciaza
a zreszta... w takim stresie?
kto by zaszedł ?
szukamy z małzem mieszkania do wynajmu...ciezko to wszystko widze...
kredyt biorac, musimy spłacic 2 x tyle ;/// a jakie wielkie raty !!!!!!! i to na 30 lat !!! ;/ ide spac, jutro do pracyno nic, dół i załamka, chyba nic nam sie ostatnio nie udaje
kota wzielismy, bedzie w polowie maja, tez nie wiem po co((( ehhhhhhh
dobranoc, mam nadzieje ze u Was lepiej :* -
Anutka wrote:właśnie... chyba testowanie za rogiem
Anutka, pirelka lubią tę wiadomość
-
Witaj Groszku :*
niestety kredyt tak to wygląda...
z kotem widzisz, my z psem wciąż czekamy ,ale jak go weźmiecie to nie będziesz sobie wyobrażać życia bez niego
wiesz jak to jest,jak się "wali"to wszystko naraz,ale później wszystko się poprawia! -
nick nieaktualnyAnutka wrote:właśnie... chyba testowanie za rogiem
Groszku, faktycznie z kredytami tak jest ale mało kto może sobie pozwolić na nie branie kredytu, taka rzeczywistość..wiele par ma kredyty bo inaczej się nie da.
Na spokojnie, wszystko się ułoży. Nie możesz się poddawać i załamywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2014, 22:03