Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Potforzasta, traktuj to jeszcze jako płodne i serduszkujcie ja tak robię do niedzieli liczę że trzeba działać
Livia a ja miałam 9 i myślałam,że starzy,ale dzisiaj zrobię i z głowy, będzie co ma być aż do testowania -
Bo Ty masz pozytywne za mnie A ja negatywne za Ciebie.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:haha no właśnie! a wyrówna się pod koniec marca
A ja właśnie robiłam kolację -
będą małe mikołajki ech livia obu się Twoje przeczucia sprawdziły.
-
przedszkolanka:) wrote:
Anhe jak długie masz cykle że testy wyszły negatywne?
Przed tabletkami miałam tak rozregulowane cykle, że nie jestem w stanie Ci powiedzieć ile średnio miały... Po tabletkach pierwszy miał 45 dni, drugi 29, a teraz jestem w trakcie trzeciego (byłam święcie przekonana, że czwartego )
przedszkolanka:) wrote:Wszystkie baraszkują teraz chyba
to idę zrobić kolację, wykąpię sie i wrócę
Ja aktualnie prowadzę wojnę z moim M. i musiałam ostentacyjnie wyjść na spacer. -
Anhe wrote:Ja aktualnie prowadzę wojnę z moim M. i musiałam ostentacyjnie wyjść na spacer.
Mloda.Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam pisać żeby dali sobie po razie ale można to na dwa sposoby rozumieć
A leci do Was już taki bociek jak w moim awatarkuaszka, Anhe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny doradźcie mi.. chce zrobić cytologie, @ kończy mi się na dniach, mam świetną panią dr która przyjmuję tylko w środy więc byłam z nią umówiona na środę 19 marca, dziś dzwoniono do mnie z kliniki z inf że dr nie będzie w środę odwołane są wszystkie wizyty, mogę przełożyć ją na następną środę 26 marca, powiedzcie czy to nie będzie za późno na badanie 2 tygodnie po @? Mam szukać innego lekarza? Przyznam że co do gin nie umiem się przełamać do innych niż ona.. co byście zrobiły?
-
aszka wrote:potforzasta wrote:ja rozumiem na kilka
-
potforzasta wrote:Miałam pisać żeby dali sobie po razie ale można to na dwa sposoby rozumieć
A leci do Was już taki bociek jak w moim awatarku
Po razie to ja mu zaraz dam. Po jednym na stronę
I leży teraz naprzeciwko mnie, czeka aż się odezwę. Udaje, że nie patrzy na mnie, ale tylko się poruszę, to oczy już w moją stronę wędrują... Trzymta mnie dziołszki, bo go zaraz uduuuszę i bociek będzie niepotrzebny -
Anhe wrote:Po razie to ja mu zaraz dam. Po jednym na stronę
I leży teraz naprzeciwko mnie, czeka aż się odezwę. Udaje, że nie patrzy na mnie, ale tylko się poruszę, to oczy już w moją stronę wędrują... Trzymta mnie dziołszki, bo go zaraz uduuuszę i bociek będzie niepotrzebny
Matko musze przelecieć dzisiaj mojego bo dalej mam głupie myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 19:46
Anhe lubi tę wiadomość