Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:a co sie podziało u Landryneczki bo nie jestem w temacie?
Dziś był pogrzeb .
Mała będzie u nas do puki jej tata nie wróci z angli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko, to straszna tragedia...ale dobrze , że sa tacy ludzie jak Wy...a czmu myślisz, że ojciec nie wróci?..
a myśleliście aby zaadoptować to dzieciątko czy to nie wchodzi w gre ?
Współczuje Wam, cos strasznego !
a tego chlopa powinni zamknąć na lata! -
nick nieaktualnyRudasek wrote:O matko, to straszna tragedia...ale dobrze , że sa tacy ludzie jak Wy...a czmu myślisz, że ojciec nie wróci?..
a myśleliście aby zaadoptować to dzieciątko czy to nie wchodzi w gre ?
Współczuje Wam, cos strasznego !
a tego chlopa powinni zamknąć na lata!
Ten chłopak to dziwny jest nie lubię go . Pierwsze co jak się dowiedzial o wypadku to powiedział że dzieci do domu dziecka wezmą -
nick nieaktualny
-
CLOnówka wrote:Dziewczyny pomóżcie bo zbaraniałam , byłam dziś u gin według ovu jest to 6tc+3dni
Pęcherzyk żółtkowy widoczny ale nie widać zarodkaczy coś jest nie tak ???
Moze ciaza jest mlodsza niz podaja na ovu. Albo tak lekarz zrobil usg na szybko i nie zobaczyl kropka. Mialas dopochwowo? -
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Moze ciaza jest mlodsza niz podaja na ovu. Albo tak lekarz zrobil usg na szybko i nie zobaczyl kropka. Mialas dopochwowo?
-
nick nieaktualnyniecierpliwa21 wrote:Nie martw sie, ja mialam w 5tc 6 dniu i z trudem ginka znalazla zarodek, bo tak mu serducho bilo ze az caly znikal na tym obrazie
na pewno tam siedzi i ma sie dobrze.
-
To tez sie zdarza, ale na tym etapie jeszcze za wszesnie do takich diagnoz.
Jesli w 8tc nadal nic nie widac to wtedy dopiero mozna zaczac sie martwic.
Spokojnie we wtorek zobaczysz serduszko i mala kropke
Nie denerwuj sie bo to tez ma niekorzystny wplyw, musisz dac jej rosnąć zeby Ci sie pokazala. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:no co za facet.....nie do wiary:(
-
nick nieaktualny