Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
idę zaraz na piknik europejski na mieście. Jakieś konkursy, a wieczorem Sylwia Grzeszczak i Jula + fajerwerki. Temperatura nadal niska, więc jest ok.
Idę szykować się na wielkie tańcowanie pod scenąo tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 11:57
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przedszkolanka:) wrote:i u mnie też pogoda się zepsuła...
oo i deszcz leje
U mnie jeszcze nie ale zbiera sięzebralam juz poduchy z naroznika w ogrodzie i koty zagonilam do domu... Piękna majówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 12:39
-
nick nieaktualnyWitajcie 1 maja..
Faktycznie u mnie jak u Livi także pogoda nie dopisuje, pochmurno, wietrznie i wieje ale spacer z M. zaliczony choć słaba jestem okropnie!
@ się w nocy rozkręciła na maxa, dzisiaj lepiej.
Po grypie raczej śladu już nie ma poza jeżdżeniem w jelitach, wkurza mnie tokrzyż boli nadal, ale nie do tego stopnia co wczoraj, na szczęście bo jutro znowu do pracy trzeba iść !
Muszę zrobić coś z tym kręgosłupem, ćwiczenia, masaże ...
W takich chwilach mam ochotę się dobić, nic się nie układa, o wszystko trzeba walczyć, do tego praca dobija, zniechęca, stresuje, zdrowie nie dopisuje więc cierpię ledwo trzymają się w pionie
Miłej majówki Wam życzę.. -
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry
Livia Ty lepiej testa zrób !
Potforku ja też mam @ 9 dostać
A u mnie piękna pogoda i co i nie było Was a ja przespałam znowu 5 godzinCo ja mam ze sobą zrobić. Wczoraj zasnęłam od ręki to powinnam być wyspana i byłam a 6 ale o 8 już moje myśli krążyły koło łóżka i łóżko wygrało. Może nie umiem się na tym łóżku wyspać??
-
A może Potforku masz źle dobraną dawkę euthyroxu? Ja jak zwiększałam swoją to endo mi powiedział, że jak będę źle się czuła to mam wrócić do mniejszej (najpierw tydzień 25 a teraz 37,5) ale jest ok u mnie.
Dalej głowa mnie boli, temperaturę ciągle mam powyżej 37 i taka nijaka jestem. Śluz kremowy mnie zalewa (lepsze to niż @). Robię zupkę na dzisiaj i chyba zalegnę przed telewizorem na kanapie bo nie mam na nic siły.
Pirelka trzymam kciukasy za ten nowy cykl - tak jak mówiłam MAJ JEST NASZ DZIEWCZYNY
-
livia30 wrote:
Pirelka trzymam kciukasy za ten nowy cykl - tak jak mówiłam MAJ JEST NASZ DZIEWCZYNY -
nick nieaktualnyLivia oby
choć moja nadzieja sięgnęła 0... samopoczucie potwornie i nie tylko dlatego, że się nie udało..
Znowu muszę zapisać się do gina, zobaczymy czy znowu każe mi przyjśc oglądać pęcherzyki.. a będzie ciężko bo te dni wypadają podczas gdy pracuję po 10-12 godzin i w weekendcoś mi się wydaje, że maj przepadnie..
-
pirelka wrote:Livia oby
choć moja nadzieja sięgnęła 0... samopoczucie potwornie i nie tylko dlatego, że się nie udało..
Znowu muszę zapisać się do gina, zobaczymy czy znowu każe mi przyjśc oglądać pęcherzyki.. a będzie ciężko bo te dni wypadają podczas gdy pracuję po 10-12 godzin i w weekendcoś mi się wydaje, że maj przepadnie..
Ja zawsze tak sie czuje przy @, ostatnio byłam zalamana i serce az mi pękało ale po paru dniach było już ok
Jak nie biore CLO to powiedziałam Wąsowi, ze na usg przychodzic nie bedę bo dodatkowo mnie to stresuje (przy CLo musze, wiec z dusza na ramieniu idę).
Może jak na spontana polecicie to akurat się uda?
-
livia30 wrote:Wiem i dlatego nie marudzę tylko chodze rozkraczac się przed obcym facetem. Jak R. powiedziałam, że wchodzi we mnie z gumką to go zatkało - nie wiem jak on sobie wyobrażał to usg
Jajo pracuje PotforkuMnie lewe dokucza ale dzisiaj o dziwo spokój.
Wyobrażam sobie jaką Twój musiał mieć minę
Jajo to niech ciszej pracuje bo mi siedzieć ciężko przez niego. -
Pirelka wszystkie będzie dobrze, poprostu masz @ a wtedy humor jest gorszy :*
Livia chyba zacznę na test Cię namawiać
mnie też lewe kłuje i to już 6dpo a ja nadal nie mam bólu @a pewnie jak @ dostanę to będę umierać...
a ja u teściów odpoczywam sobie i czekamy na gości bo dziś tort na wczorajsze urodzinki męża