Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaba babie również nierówna
chodziłam do jednej i zawsze bolało i rwało mnie do tygodnia po badaniu, szarpało i w ogóle masakra, poszłam do innej lekarki za jakiś czas i zapytałam czy to normalne..mówiła, że jak najbardziej jeśli ciało jest wrażliwe to narządy są bardzo czułe i może tak się zdarzyć, ale po jej badaniu nic a nic nie czułam nawet w ten sam dzień. Więc nie ma zasady baba czy facet
Koleżanka chodzi do gina faceta tego co ja i mówi, że była na badaniu i cały brzuch ją bolikażda kobieta też jest inna, chyba nie ma reguły
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Mnie krępuje tylko to rozkraczanie się przed facetem i świadomość, że mi tam zagląda... ale zamykam oczy i udaję, ze mnie tu nie ma
Najlepiej myśleć o czymś innym.. -
Piszę to pytanie też tutaj:
Dziewczyny jak myślicie wczoraj byłam na monitoringuo 12:30 11 dzien cyklu pęcherzyk 16mm, wczoraj zrobiłam test owulacyjny był pozytywny, zastrzyk miałam wziąć dziś o 21, jeszcze nie wzięłam, bo dziś zrobiłam test owulacyjny i druga kreska była słabsza. Jak myślicie wziąć ten zastrzyk? Czy nie jest za wcześnie? -
uff urodzinki męża udane
był tort a teraz chrześniak z kuzynkiem są tu i byliśmy na spacerku/ oni na rolkach i hulajnodze, później piłkarzyki i teraz siedzimy po kolacji
miło było
a jutro jeziorko
ale mnie jajniki momentami kłują;/ mam nadzieję że torbiele się nie porobiły albo co... ani to ból na owu ani @ ...
Kasia ja nie mam pojęcia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2014, 21:31
-
Aga torbiele jak się porobią to bolą jajniki w trakcie
Ale daj spokój, co Ty sobie wkręcasz znowu
Kasia jeśli wczoraj test owu był pozytywny a dzisiaj negatywny to chyba już po? Nie wiem, nie brałam nigdy zastrzyku na pęknięcie ale skoro lekarz wyznaczył czas na niego to pewnie wiedzial co robi