Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka, badania przenieś na za tydzień, powinno być ok, tylko tydzień mega zdrowego życia, ty idź do normalnego lekarz, który da ci na wywołanie coś.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnykejti trzymam kciuki za nowego lekarza, nie podejmuj żadnych decyzji jeśli nie masz zaufania do gina, lepiej znajź innego. Na spokojnie, choć więc jak musi Ci być ciężko.
Livia co za zołza robiła ci to USGJa się zastanawiam czy nie iść do kogoś innego teraz na usg i zobaczyć pęcherzyk z do Wąsa dopiero z wynikiem?! Jak radzisz?
Super, że sukienka ładnaa z wagą się nie martw ale może wprowadz do ślubu zdrowszą dietę (tzn. nie wiem jaką masz dietę ale wiesz co mam na myśli?
), choć z wodą pewnie masz rację, ja też tak mam w te dni.
A jaki tel kupiłaś? Bo nie doszłam do tego na forum ?
Ja też miałam telefon z androidem ale opchnęłam bo nie szło się połapać, wkurzał mnie i zostałam przystarym bez zbędnych bajerów
Ja dzisiaj byłam u gina i dostałam recepty, też na CLO ale w tym cyklu już za późno i dobrze bo stosunkowo nie staramy się bardzo długo i nie chcę brać wszystkiego na raz bo może uda się bez?! Dopiero raz miałam na usg widoczny pęcherzyk na dwa badania usg. Może ten cykl i kolejny bez CLO potraktuję, a jak się nie uda to zacznę go brać. Mam brać od 3 do 7 dc.
Mam też skierowanie na usg ale chyba w maju też nie uda mi się ujrzeć pęcherzyków -
Dobranoc
To ja mam chyba z was najczęściej robione USG, bo jak ostatnio średnio raz na dwa tygodnie jestem u ginekologa to mam USG. Spadam dziewczyny do łóżkadobranoc!
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
pirelka wrote:kejti trzymam kciuki za nowego lekarza, nie podejmuj żadnych decyzji jeśli nie masz zaufania do gina, lepiej znajź innego. Na spokojnie, choć więc jak musi Ci być ciężko.
Livia co za zołza robiła ci to USGJa się zastanawiam czy nie iść do kogoś innego teraz na usg i zobaczyć pęcherzyk z do Wąsa dopiero z wynikiem?! Jak radzisz?
Super, że sukienka ładnaa z wagą się nie martw ale może wprowadz do ślubu zdrowszą dietę (tzn. nie wiem jaką masz dietę ale wiesz co mam na myśli?
), choć z wodą pewnie masz rację, ja też tak mam w te dni.
A jaki tel kupiłaś? Bo nie doszłam do tego na forum ?
Ja też miałam telefon z androidem ale opchnęłam bo nie szło się połapać, wkurzał mnie i zostałam przystarym bez zbędnych bajerów
Ja dzisiaj byłam u gina i dostałam recepty, też na CLO ale w tym cyklu już za późno i dobrze bo stosunkowo nie staramy się bardzo długo i nie chcę brać wszystkiego na raz bo może uda się bez?! Dopiero raz miałam na usg widoczny pęcherzyk na dwa badania usg. Może ten cykl i kolejny bez CLO potraktuję, a jak się nie uda to zacznę go brać. Mam brać od 3 do 7 dc.
Mam też skierowanie na usg ale chyba w maju też nie uda mi się ujrzeć pęcherzyków
Samsunga galasy S II plus kupiłam bo z wyglądu mi się spodobał i cenę byłam w stanie strawić a dzisiaj już uwielbiam ten telefon, jeszcze nie kocham
Widzę, że CLO tak samo kazał Ci brać he he czasami mam wrażenie, że on zakłada, że każda kobieta ma cykl książkowy 28 dni i jużCo do usg to ja jestem zadowolona z tego jak on to robi tzn czytałam opinie, że nie mówi nic nie pokazuje - obalam to! Mi mówi i pokazuje, nawet przekręca monitor żebym zobaczyła
Czytałam opinie o innych ginach i chyba ten Głodek jeszcze jest sensowny ale cholera wie jak robi usg. Jak dla mnie wystarczy, że przed jednym się rozkraczam
W Gdańsku na Zwycięstwa są dwie ponoć super ginki ale czas oczekiwania do nich ponad 2 miechy
W tym cyklu też nie ide na usg mimo, że mam skierowanie. A po co mi to
-
nick nieaktualnyLivia ja Mu mówiłam, że miałam ostatnio książkowo dzięki dupkowi 28 dniowy cykl więc pewnie tym kierował i powiedział, że dobrze
Myślisz by iść za miesiąc do niego i dać sobie z usg spokój teraz? Bo właściwie terminów też nie ma, tylko jutro Głodek, a to 11 dc dopiero
A przywitał mnie pytaniem czy @ przyszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 22:20
-
nick nieaktualnyMoże i każdej tak pyta?
Nie wiem.. ale wali do mnie bezosobowo i o M. pytał czy bierze witaminki, chyba Mu kupię bo nie protestuje
uważam, że ja tyle syfu zażywam, że jemu witaminy na zaszkodzą i też może się poświęcić jak mają pomóc
zalecił mi Androvit.
No to chyba usg sobie odpuszczę i pójdę w czerwcuale chyba nie będę brać jeszcze CLO jak myślisz? Mam nadzieję, że uda się bez..
-
E do mnie tez mówił bezosobowo do ostatniej wizyty, zobaczymy jak będzie dalej
Androvit też nam zalecił i nawet kupiłam, dwa miesiące R. brał ale później przerzuciłam go na Fertilman - bierze co mu karzę więc problemu nie ma
W czerwcu tez prawdopodobnie będę brała CLO to możemy wspólnie walczyćMam nadzieję, że nie ściągną wcześniej R. do pracy ani mi się @ nie spóźni za bardzo
Bo w takim wypadku i czerwiec odpadnie ze stymulacją... Chociaż czasem bardzo intensywnie się nad tym zastanawiam - pęcherzyki i tak mi rosną ciut mniejsze niż z CLO ale są, w pierwszą ciążę zaszłam bez żadnych wspomagaczy no i najwazniejsze - CLO upośledza endometrium. Zobaczymy co czerwiec przyniesie, może znowu wypowiem wojne jak teraz i odstawię wszystkie wspomagacze