Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Potforku no beta wyszła 0,10 ... nie mam w ogóle bóli na @... nic a nic, tylko jajniki i macica kłuje... czytałam ostatnio co Wam pisałam ten pamiętnik co dziewczynie dopiero po wywołaniu @,po 4tyg,.jakoś na usg wyszła ciąża a wywoływała @ , będę zaraz szukać jeszcze raz czytać to Wam podeśle, wiem że to się zdarza ale nie sądze że u mnie byłoby takie szczęście, aczkolwiek może moje długie cykle świadczą o b.młodej wtedy ciąży? nie wiem, wątpie...
nie mam zielonego pojęcia, nigdy się nie spóźniła, najdłużej miałam cykl 43- czyli do dzisiaj...co o tym myślisz?
-
To jest facet z cyckami
http://www.pudelek.pl/artykul/66702/jak_wygladala_kobieta_z_broda_zanim_zostala_kobieta_foto/
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnykejti a widzisz, są jednak dobre wieści
na spokojnie.. cieszę się, że od innego lekarza są lepsze wieści i więcej nadziei!
Mnie powoli zaczyna pobolewać podbrzusze i kłuć jajniki, zwłaszcza lewy w tym cyklu, może zaczyna się praca jajników bo to 11dcmam nadzieję, że pęcherzyk się wyhoduje jakiś. Dzisiaj też miałam już lekkie bóle miesiączkowe.
U nas dzisiaj aktywnie, długi spacer i pizza na obiad w pizzerniChodziła za mną kilka mies.
Potem łaziłam po galerii a po powrocie basen i dopiero odpoczywam
Wybrałam leki tzn wzięłam część leków z recepty i resztę odpisy recept.. kupiliśmy też dla M. te witaminy ANDROVIT, zobaczymy
Mam nadzieję, że w tym cyklu się uda..
Co do bety to ja jeszcze nigdy nie robiłam ale bałabym się otworzyć wynik! -
Ponarzekam chwilę. Jest mi niedobrze, mam jakieś problemy jelitowe, do tego boli mnie gardło i czuję się jakby mnie coś rozkładało.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
przedszkolanka:) wrote:Kochana, od razu o Tobie wtedy pomyslałam , bo akurat idealne pytanie było pod wasze wątpliwości
-
nick nieaktualny