Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ja wracam do przedszkola jak się zgodza, trudno,trzeba zyć dalej..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Dobra to jak będę szukac to zwróce uwagę tez na to czy akceptuję karte MultiSport
bo bym łaziła chyba codziennie a tak chodzę tylko na basen. Do batorego wcześniej jak był inny klub chodziłam codziennie przed i po pracy. Uwielbiałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ładne cycki
jak ludzie mogą nie zagłosować na ładne, duże piersi
ta Konczita Kiełbasa, ma dobrą piosenkę i dobry głos, ale nadal jestem przeciwna propagowaniu transseksualizmu w tv. Wychodzę z założenia, że w łóżku można robić co się chce i z kim chce, ale tak jak hetero nie biegają po ulicach z krzykiem jacy to my fajni, tak samo inni nie powinni tego robić.
livia30, Laura lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:No tak Livia, nie dziwie się. Na chwilę fajne ale na dłuższą metę to faktycznie masakra.. w końcu idzie dostać szału jak piszesz..
Zawsze pracowałam, odkąd skończyłam 18 lat (z przerwa na córkę) teraz od września jestem "kurą domową" i zaczynam się nudzić powoli, szczególnie jak R. jest w morzu, bo jak jest w domu to nie narzekamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 22:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na chwilę obecną jestem kurą domową i jest super. Mąż ma zajmującą pracę, do tego aplikacja i dodatkowe zajęcia z nią związane. Robię w domu i to lubię.
Niemiecka propozycja jest bardzo przyjemna dla ucha.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla wrote:Ja na chwilę obecną jestem kurą domową i jest super. Mąż ma zajmującą pracę, do tego aplikacja i dodatkowe zajęcia z nią związane. Robię w domu i to lubię.
Niemiecka propozycja jest bardzo przyjemna dla ucha.