Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od 12.12.2013r.nie mamokresu.
Nie dawno bylam w szpitalu, hormony mam rzekomo okey ,podwyzszony tylko cholesterol.
I po wywolywanych tabsach tzn okresu nadal brak.
A przytylam 15 kg.
Dostalam teraz estrofem i duphaston ale nie wiem czy przez to bedemiecowulacje czy nie.
I nigdy w zyciu niebede mogla brac tabletek anty itd.
;((((
Nie mamsil juz dziewczyny;(Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatu ja na II kreseczki czekalam 6 lat...a problemów tyle, że nie sposób je wypisywać, ostatnie 6miesięcy nowy kolejny gin, metformax, potwierdzone pco, inofolic, wiesiołek, dwa razy clo - po którym miałam tobiel krwotoczną etc....
Natu to jakiś wyjazd by się przydał, taki bez teściów...
papap miłej pracy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 13:16
-
Malenq wrote:natu ja na II kreseczki czekalam 6 lat..
Nie wiem czy mogę zapytać...ale 6 lat to sporo...ja w zasadzie teraz jestem na zakręcie i nie wiem co robić...mialam HSG, laparo, stymulacje clo...efektów nie ma..i moj gin powiedzial ze teraz mnie wysyła do kliniki na stymulacje gonadotropinami i czymś tam jeszcze bo on juz nic nie może zrobić....ale ja nie wiem co mam robić..iść nie iść..odpocząć sobie..możesz mi napisać jak to wyglądało u Ciebie??
-
nick nieaktualnyJa dzis rozmawialam z taka starsza kobietka, ma juz dwojke dzieci w wieku doroslym. To mi powiedziala, ze miala niedroznosc itd i zaszła po leczeniu razem 7 lat. Takze widzicie chyba jedyne przeciwskazanie to bezplodnosc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 14:27
-
u mnie kibelek jest głodny...cały czas bulgota bo tak dużo wody spływa do odpływu....ehhhh a ulice pływaja :d dobrze, ze ja w bloku ale rodzice w dołku...wiec tam zawsze cięzko!
wiec pewnie worki z piachem pójda w ruch!