Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja beta ma zawrotną wartość 0,3. Idę robić obiad.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Nie wiem, chyba żebym mogła wpaść w depresję jak mi beta nie wyjdzie, ale spoko nie dam się, chwilę pewnie zaraz popłaczę i starczy, trzeba iść dalej.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ale się tragicznie czuje, muli mnie ciagle i na wymioty sie zbiera wrrr zdrzemnęłam się trochę i zaraz po Ksenke jadę. Lekarz dal mi antybiotyk, sam z siebie jak mu powiedziałam, że ślub niedługo mam więc żeby nie ryzykować żadnych powikłań bamba na trzy dni leków. Do R. przyjazdu będe zdrowa
U mnie słoneczko wyszło i piękna pogoda się zrobiła...
la współczuję, trzymaj się Kochana :* Nie wiem co z tymi testami u Ciebie ale ja na Twoim miejscu już bym nie robiła bo to kolejny raz taka akcja. Może pozytywne testy wychodzę przez leki, które bierzesz? Mówiłaś że jakieś po przeszczepie - może one fałszują wynik?
Idę cos zjeść i po kocisko jadęla lubi tę wiadomość
-
la faktycznie od leków może wychodzić pozytyw. W takim układzie nie ma co testów robić tylko od razu na bete następnym razem.
A ja mam taki luz tak się lekko czuję w tym cyklu że szok. Jak się nie uda to jakos specjalnie mnie to nie obejdzie. Ale czuję że TSH spadło ładnie, pęcherzyki będą już ładne i w ogóle
Aga gdzie jesteś miałam rację lekarz potwierdził ciążę??la lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane ponownie;)
A gdzie takie powodzie?? U nas na dolnym śląsku słońce :o
Livia zdrowiej!
Ia nie ma co płakać,miał być bez owu więc tak cały cykl myśl a testy to dupa i tyle;)
Ja już po wizycie,więc tak: macica jest rozmiękczona,dużo śluzu ale pęcherzyka ciążowego nie ma. W ogóle była w szoku że ostatnia @ w marcu była :p ale mówi ze jak tak długie cykle to jest normalne ze nic nie widać i mam za 7-10 dni jak @ nie przyjdzie znów zatestowaćtak więc jest szansa ze sie coś kluje;) gdyby przyszla @ to dała mi nr.prywatny i mam po recepte pojechać na stymulowanie(chciala recepte dzisiaj dac ale mowi:nie bedziemy kusić losu)
tak wiec nic tylko czekać ;)jak sie uda bede happy a jak nie to tez bo mi da leki :d i owu czeka na meza
super:)
P.S.jak zrobilam bledy to wybaczcie bo pisze z telefonu zebyscie szybciej wiedzialy;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdalenka u mnie ta opcja nie działa, jejku jak się poparzyłam, olej mi prysnął na rękę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.