Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie ładna pogoda i wybiorę się chyba na miasto, poszukam kartek na Dzień Matki
Poza tym w moim podbrzuszu cisza dzisiaj, jajników ani bóli nie czuć. Podejrzewam, że owulacja była tak jak obstawiałam 14-16 dcTeraz czekać na efekty, mam nadzieję, że pęcherzyk był i pękł.
-
Jeszcze 10 dni, więc spokojnie. Idę z psem na spacerek, ale leje, więc pewnie spacer potrwa trzy minuty.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyWitam,
ja też chciałam do Was dołączyć dziewczynki. Staram się dopiero trzeci cykl, na OvuFriend pierwszy cykl i niestety już mnie dopadają czarne mysli, że może ze mną coś jest nie takWszyscy mówią, że nie należy obsesyjnie myśleć o Dzidzi ale w jaki sposób wyzbyć się tych myśli... masakra jakaś
-
Z czasem to przychodzi dopiero, na siłe myslenia o dziecku nie wyłaczysz
A trzy cykle to mało jeszcze więc spokojnie. Jak sie boisz że coś z Toba może być nie tak to idź do lekarza i zrób badaniaAle nie można zakładać od razu najgorszego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:56
-
nick nieaktualnyMarzenie o Mai wrote:Witam,
ja też chciałam do Was dołączyć dziewczynki. Staram się dopiero trzeci cykl, na OvuFriend pierwszy cykl i niestety już mnie dopadają czarne mysli, że może ze mną coś jest nie takWszyscy mówią, że nie należy obsesyjnie myśleć o Dzidzi ale w jaki sposób wyzbyć się tych myśli... masakra jakaś
początkowo chyba każda z Nas przechodzi taki moment, z czasem myślenie samo zejdzie na drugi plan bo mimo, niepowodzeń trzeba żyć i robić inne rzeczy dalejwięc dziecko już nie jest na pierwszym planie tzn. myślenie o Nim.
Livia, moja Mama też daleko, właśnie zamówiłam dla niej czekoladki personalizowane z chocoboxzamiast kwiatów pocztą kwiatową.
-
nick nieaktualny
-
Trzy cykle to nic, ciesz się seksem, a w końcu zajdziesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 11:06
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzenie o Mai wrote:Wiem, że nie powinnam mysleć o najgorszym ale wcześniej myślałam, że zajście w ciążę to takie hop - siup
a tu małe rozczarowanie...ale faktycznie dziewczyny starają się latami i dają radę więc nie powinnam panikować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie było tak samo, zawsze regularne cykle, nigdy zaniku miesiączki, cytologia zawsze I lub II
badania podstawowe w normie, nigdy nie brałam tabletek anty. a jednak nie wszystko było idealnie, co bez badań wyszłoby dużo później pewnie.
Mój Mąż też nie jest za badaniami, ale jeśli się już postanowiliśmy starać to sam mnie pchał do lekarzy mimo, że ja uważam że nie trzeba, bo inni się nie badają i zachodzą.
Np. moja znajoma teraz będzie rodzić w czerwcu, nie była na żadnej kontroli, pół roku się starali i zaszła. Ciąża bez komplikacji, wszystko ok.
Nie ma reguły, każdy jest inny.
Mój M. chciał by za wczasu wszystko sprawdzić i na spokojnie się starać i dobrze, bo jak teraz myślę, że by się udało a bym nie utrzymała to psychicznie ciężko byłoby mi to przejść, a z takim progesteronem pewnie by się nie utrzymała i nie wiedziałabym dlaczego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 11:26
-
Połowa już za mną uff teraz ta gorsza
Witaj kochana jak masz na imię bo nie wiem jak się zwracac;)
My mamy drugi cykl i @ sie spoznia i niedlugo 3 też zaczniemy
Ja myśle ze to psychika Ci blokuje wszystko ale badania dla spokoju mozesz poprostu zrobić
Czesc Ia i Pirelka;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny