Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć kochane
ale padam... byłam na rozmowie i zakupach z teściową
zobaczymy jak z przedszkolem, powiedziałam wprost i tyle
Kotka ja narazie w domu od jakiegoś czasu
Groszku spokojnie, powtórzysz test a jak wyjdzie coś to do lekarza a później samo wyjdziewitaminki zacznij teraz znowu brać :*
Rudasku co u Ciebie, już po @?
Pirelka dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 14:31
-
Hej Kochana....tak u mnie juz po
przez te tabsy od endo skróciła mi sie @ do 4,5 dnia
także pierwszy plus jest
i wydaje mi sie ze mam wiekszą ochote na seks.....wczoraj spontanicznie jak tylko R przekroczył prób mieszkania..o 18
hehehhe:D teraz czekam na następną @ bo jestem ciekawa czy długość cyklu sie zmieni i jak bede przechodzić :d ta w porównaniu do wczesniejszych była całkiem oki
co u CIebie Mała ?
-
no to dobre wiadomości
no i wióry u Was też leciały
a u mnie ok, @ się kończy, biorę clo ,mąż po zabiegu więc czekamy na owulkędzisiaj byłam na rozmowie w przedszkolu z którego odeszłam i powiedziałam o dziecku też i czekam na telefon
aa dzisiaj Livia winko z Tobą pijęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 14:40
livia30 lubi tę wiadomość
-
Hej
Groszku gratulacje!!!! Oby wszystko bylo jak najlepiej
Rudasku fajnie ze sie cykle skrocily, teraz moze byc rtlko lepiej
Przedszkolanko mam dzieje ze Cie zatrudnia
A ja dziewczyny jutro testujebardzo Was wszystkie prosze o kciukasy
Oby cos z tego bylo!Malenq, livia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ufff wróciłam! Ale upał dzisiaj, cala mokra jestem. A na plaży ludzie juz leżą i nawet co niektórzy się pluskają
Zaraz chyba leżak w ogrodzie rozłoże i zamiast solarium to poopalam się
R. napisal mi już, że jest na lotnisku hi hi zalatwi sprawe z policja (odnośnie wizy na pracę) i wsiada w samolot albo jeszcze dzisiaj albo jutro (u niego teraz jest 10 rano). Tak czy siak jutro go odbieram z lotniska!
Groszku zrób jutr betę, nie jest za wczesnie. Jak test pokazał już cien to beta tym bardziej wyjdzie. I będzie dobrze, nie stresuj się! Ja wiem, zboczenie zawodowe - ale musi być dobrze!
Aga ja do winka to chetna jestem, nie ma sprawyJeden kieliszek wypije a jak się rozpędzę to i więcej
-
no to tak jak ja wczoraj.....ja w ogóle taka wariatka jestem, tak mi sie ostatnio chce ze nawet mnie moja siostra za sciana nie powstrzymała
:Dd poducha w buzie i jazdaaa!!! a wczoraj to mialam takiego smaka jakbym mojego z rok nie widziala
:D a jemu w to mi graj