Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Pęcherzyk ciążowy w 4 tygodniu już może widzieć a serduszko chyba w 6-7... Ale masz wystarczająca ilośc Dupka?
chyba ze rodzinny moze mi wypisze recepte...?
ale znow nie wiem jak z bromkiem, bo biore na obnizenie prolaktyny a lekarz kazal odstawic jak test bedzie pozytywny. tylko ze gdzies czytalam ze nie mozna tak nagle odstawiac...
chociaz w sumie ja mam tylko 0,5 tabletki. -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Ja mimo wszystko poszłabym do lekarza i powiedziała, że testy wyszły i chyba jest cień szansy, poza tym jak zrobisz betę będziesz mieć pewność i z wynikiem do niego. On Ci powie co i jak odstawić, co brać itd.
poczekam do jutra na wynik bety, a jak wyjdzie pozytywna to zapisze sie na poniedzialek -
odnosnie bromka livia to chyba sie go juz w ciazy nie bierze, duphaston, luteine tak... bo jak nie wyrownuja cyklu to podtrzymuja ciaze
ja dopiero pozniej pojde do lekarza...jak bedzie dobrze i małpa nie przyjdzie... gorzej jak przyjdzie;/
wiec planuje tak za 2 tygodnie sie wybrac zeby bylo kogoś widac i słychac....
po badaniach pojechałam do sklepu i czuje ze cos mi... leeeeci... mysle sobie o nie, to nie moze byc to ! ale na szczescie sluzczekam dalej....brzuch gdzies tam podskubuje, mam takie uczucie ciezkosci....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:58
-
dzień dobry
Ia co do bitwy to ja byłam załamana że Dima odpadł ...
Potforku to supermówiłam że tak będzie
Kejti gratuluję!!!! teraz spokojnie na bete i do lekarza i wszystko niech Ci powie jak z lekami
jeju ile się nam tu sypie serduch!!
Groszku czekamy z niecierpliwością!
Livia, Pirelka, Potforku ? No to chyba trzeba zacząć działać, bo się obijamypirelka lubi tę wiadomość