Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkie jeszcze śpią?
Przy tak brzydkiej pogodzie to z łóżka wychodzić się nie chce. A było tak pięknie.
Ja dostałam kawkę do łóżka, tylko trochę za wcześnie
Miłej soboty i niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 09:18
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć i czołem ;p pogoda paskudna i ten wiatr ;/
własnie sprawdzam mój wykres i na 14 dc wyskoczyła mi przerywana czerwona linia, a na 15 dc wyskoczyła 1,16 dc 2,i 17 dc 3 co to oznacza ? bo nie bardzo łapie;p
z gory dzieki za odpowiedz miłego dnia życze wszystkim -
przedszkolanka:) wrote:a jednak już spadła do 36.6... czyli bezowulacyny ;/
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry;)
U mnie też pogoda okropna... A do tego cykl bez owu ... Ehh...
Miłego dnia dla Was;**
Do tego się nie wyspałam bo K tak chrapał że co chwila się budziłą i w końcu uciekłam do drugiego pokoju. Obudził mnie o 8 i pojechaliśmy na zakupy bo teściowa miała imieniny. A teraz leżę i nic dzisiaj nie robię strajkuję tak jak moja owulacja -
A mam pytanie jak mnie brzuch boli trochę na @ trochę na owu to co mam zaznaczyć??
-
potforzasta wrote:A mam pytanie jak mnie brzuch boli trochę na @ trochę na owu to co mam zaznaczyć??
kobiece bóle sie tak zmieniaja z dnia na dzień że trudno za nimi nadarzyć , może to byc owu ale temp spadła , a jak nie to może na zbliżającą @ miejmy nadzieje że nieeee
-
No właśnie temp wskazuje na to że nie było owu przynajmniej z tego co się orientuję.