Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nie to nie są dni do @. Dokładnie nie wiem o co w tym chodzi ale to chyba są zaznaczone dni wyższych temperatur. Może jak któraś bardziej doświadczona i doinformowana przyjdzie to Wam powie lepiej.
Ania co do wykresu możliwości jest 2 albo @ albo ciąża jak z każdego wykresu póki temp nie spadnie zbyt nisko to szansa jest. Ale nie stresuj się 3 cykle to bardzo malutko jak na starania. -
ania030786 wrote:bo chyba przy przerywanej jest mozliwosc owu bo jak na owu nie ma szans to nie ma wcale linii nawet przerywanej
nie wiem juz sama,dopiero zaczełam i to jeszcze nie tak jak trzeba bo nie robie pomiarów , chyba cos w tym jest bo teraz mi wykryło owu na 14 dc ;p
-
klara udostępnij wykres, bo ciężko tak bez "widzenia"
Potforku jutro Ci skoczy to będzie owu :)co do brzucha to też tak miałam... a dzisiaj takie dziwne kłucie czort wie gdzie;/ a test jak pokaże pozytyw to wyrzucam je!!!
Cześć Aniu, myślę że jeszcze masz szanse, obserwuj tempkę -
Cześć Dziewczynki
Ale wczoraj poszaleliśmy z R., tak mnie podjarał ten śluz płodny, że powstrzymać mnie nic nie było w stanie
I testy owulacyjne u mnie z kolei ciągle negatywne - jakieś uszkodzone czy co?
Pogoda dzisiaj ponura Chyba z tego wszystkiego zabiorę się za prasowanie bo górka niezła mi urosła już i szafy prawie pusteWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 12:10
-
Czesc dziewczynki! Co tam u Was??
Nie było mnie wczoraj.. Jest ktoś "zakropkowany" ?? )
Pogoda u mnie tragiczna ( leje jak z cebra
wiecie co? Przyszlo mi do głowy, bo tak, test owu w 15 dc wyszedl mi pozytywny, w 14 dc był negatywny, a jak byłam u gina właśnie w 15 dc to powiedział, ze owulacja juz byla. Czyli co? Test owu mnie oklamał?? Pokazuja przeciez owulacje przed jej wystapieniem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 12:15
-
nick nieaktualny