Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwsza!
Dzień dobry - ale sloneczko za oknem piekne. W domu wszyscy jeszcze śpia a ja na nogach (tak to jest jak się pierwszemu pada wieczorem).
Potforku ja tez was kocham no kurcze no, kto by pomyślał, że na takim forum takie fajne babki spotkam
Idę po jakies śniadanko bo kiszki marsza grają.
Aaaaaaaa za tydzień ślub!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 07:47
potforzasta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Ja też mam taką miękką przed @, ale otwartą, a tu zamknięta. Nie sugeruję się nią za bardzo bo wystarczy inna godzina i ona potrafi być kompletnie inna.
potforku jak nic nie przyjdzie to idę do doktora, a on zrobi USG i jak miałby zdarzyć się cud to na USG coś będzie widać.bo jak dla mnie to jesteś ciekawym przypadkiem
oby bylo to co mysle
-
Aga nie denerwuj się, u mnie juz nie było bólu owulacyjnego a jest możliwe, że jednak... ech nie chce się nakręcać ale dzisiaj zaczęly mi się zawroty glowy, ciagle chce mi się spać i boli podbrzusze... W każdym razie nie trać nadziei, miałaś ładny wynik estradiolu ostatnio. Dzwon do ginki i domagaj sie usg i działaj działaj
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Idź na to USG, a temperatura zazwyczaj spad właśnie przed owulką.
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Czekam aż ktoś się odezwie na forum bo cisza jak makiem zasiał
Mąż z pracy wrócił i zamiast chwilę ze mną posiedzieć przegląda wykop. Ja zaraz narobię frytek i się nimi najem, bo @ nareszcie przyszła
Jednak chyba powinnam dziś zaznaczyć jeszcze plamienie, bo takie brązowe, w bardzo małej ilości, ten jeden większy raz to przypadek był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 20:39
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
czeeść
ale dzisiaj cicho byłyście! A u mnie dzień wrażeń
kolokwia zdałam i jestem kujon bo mam tylko jedną 3 i same 4 i 5i ....ZALICZYŁAM PIERWSZY ROK :d
no i spasłam się i byłam na spacerku z teściową, goście byli to winka się napiłam
nooo i dzwoniłam do ginki ale oddzwoniła na uczelni i tylko powiedziałam co i jak i kazała dupka zacząć po owulce 3 dni, narazie czekać do wtorku
ej a jak estradiol miałam 336 we wtorek to do dzisiaj mógł jeszcze urosnąć ? Czy poprostu nie pękają i dupa z tego?
Potforku jaki masz żel ?
Livia ja wciąż trzymam kciuki i wierze że ten spontan podziałał i że mąż <przyszły> jednak zdążył
Ia gratuluję @la, mizzelka lubią tę wiadomość
-
A bardzo dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 21:44
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Owoce goi! Taki różowy
miałam go.
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Cześć Dziewczynki
Melduję się na chwilkę bo już w łóżeczku leżę, padnięta, oczka same się zamykają. To moje zmęczenie jest podejrzane
La gratuluję @!
Aga kujonieAle oczywiście jestem z Ciebie dumna
Estradiol albo jeszcze podskoczył albo może być tak, że pęcherzyki nie pękają i potrzebny Ci będzie zastrzyk na to ale nie denerwuj się na zapas (żeby sprawdzić czy tak jest to musiałabyś iść na monitoring). Obserwuj się może po prostu owu się spóźnia i robi psikusa
Potforku az tutaj czuje jak pachnisz
A u mnie był dziś grill - wreszcie wymarzony i upragnionyByła u mnie Pirelka z mężem a co, pochwalę się
A za tydzien o tej godzinie będę już żoną!przedszkolanka:), pirelka lubią tę wiadomość
-
Livka dziękuję
no strasznie senna ostatnio jesteś
ale zazdraszczam tego grilla)
aaaa tydzień!!
czuję jajko... może się jednak spóźni ?a estradiol na dwa pęcherzyki był? W kolejnej stymulacji idę na monitoring! jak @ przyjdzie to idę się zapisać ..
livia30 lubi tę wiadomość