Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczęta..co u Was??
u mnie toche lepiej,,,pomału wracam do zywych
no i coraz cieplej na polu...aż sie inaczej wstaje
Livka poszalałaś ?
Przedszkolanko..głowa do góryzrób kakao i tosty z czekolada i truskawkami :d pomaga!!! i prosze tutaj nie smęcić
hehhehe ja tylko i wyłącznie marze już o wczasach...już chce jechać!!
-
my lecimy gdzieś pod palme
mnie sie Dubaj marzy..zobaczymy czy nam to wyjdzie
u mnie jeszcze troche czekania bo my lecimy dopiero jakos we wrzesniu-przedłuzamy sobie lato!
a TY tam nie marudź, nie myśl, nie przejmuj sie...ja pomały staram sie wyłaczyc wszystko..cos mnie tam pobolewało cały cykl tak na prawde..olewam to...
chciałabym całkiem wyłaczyć myslenie
Musze sie zaczać uczyć na to szkolenie co kupiłam, wiec mam nadzieje ze sie tym zajmę i nie bede mysleć itd...choc jakos jestem zaprogramowana ze jak pojawia mi sie @ to zaraz obliczam ovulke....ehhhhhhhhh takie jestesmy wstretne baby! -
Kurde Dziewczynki..wyszedł mi na piersi taki dzyndzelek, taka skórka..nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...nie wiem jak to wytłumaczyć, nie jest to pieprzyk tylko taki no...dzyndzelek...i boje sie tego urwać! choć mi to przeszkadza bo mnie stanik użera!
miała ktoraś z Was coś takiego ? -
Hejo
Poszalałam, nawet przed chwilkę mnie zbałamucił R.
nie narzekam oczywiście
Pogoda ładna więc zaraz do ogródka zasuwam poplewić moje kwiatki żeby ładnie było na sobotęA później jeszcze na zakupy, codziennie coś
Moje objawy ignoruje, dzisiaj już przestaję wierzyć, że coś może tam jest. E nie możliwe ale pójde jutro sprawdzić, na betę żeby mieć pewność i najwyżej uchlać się na ślubie
R. zaraz jedzie do biura podróży po jakąs wycieczkę dla nas - się obudził jak zwykleCiekawe gdzie pojedziemy bo teraz to juz wszystko może sie zdarzyć
-
Jak @ ma przyjść to przyjdzie mimo dupka, pamiętasz jak w zeszłym cyklu brałam? Przylazła @ i tak a brałam dwie tabletki dziennie.
Zadzwoń może od ginki i spytaj się co masz robić? I widzisz, szkoda, że monitoringu nie miałaś było by wiadomo czy jest dominujący pęcherzyk. Nie daj sie zbyć następnym razem! A może jeszcze nie przekreślaj tego cyklu?
-
Livia boli mnie dzisiaj brzuch i jajniki,ale miałam też bóle małpowe lekkie... śluz i szyjka owulacyjne ale wątpię, lekarz na abc odpisał że raczej bezowulacyjny...jutro chyba zapiszę się wstępnie do gin na następny juz cykl na monitoring ale nie wiadomo kiedy @ będzie i widzisz, taka do dupy robota...już mi się odechciało wszystkiego...
-
na dupka
owulka możliwa,ale nie przy clo raczej
to wezmę jutro też mam dwie brać a na 30tego zapiszę się do gin
dzięki Livka :*
PS. Zadziwiająco tempka się podniosła (wczoraj w dzień do 36,6) teraz do 37,2 <36,9 stale> ale pewnie dlatego że w domu cieplej..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:24