Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
strasznie...trzymał sie a tu buuummm...wczoraj mu mówie, ze może śpijmy osobno bo non stop smarkam i CIe budze a On do mnie " no to moze od razu zamieszkajmy osobno",,,hehehe sie oburzył no ale faktycznie go zaraziłam
-
Hejo
Melduje się... Porcelana kupiona ufff mam snobistyczny zestaw obiadowy z porcelany
ale najładniejszy ze wszystkich. Wybrałam dwa i z tych dwóch powiedzialam tesciowej żeby wybrała a ona "tak? naprawde?" i mnie wycałowała i wybrała ładniejszy
Ale z zestawem kawowym nie było juz tak łatwo - powiedziałam "ten" i żaden inny
Cieszę się, że mam to już za sobą
Teraz kawka po obiedzie i jedziemy z R. sprawdzić kwiaciarnię czy robia mi bukietI do sklepu po piwko.
Objawy ciążowe ignoruję a nie mijają cholerstwa! W czwartek chyba polecę na betę - nie cierpię tegoGdyby nie ślub to nie robiłabym tego tylko czekała na rozwój sytuacji. A dzisiaj posmak krwi/metalu w ustach mnie złapał dwa razy
Jak to moja psychika tylko to pojde do psychiatry!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 16:30
-
Jenyś, ubije mojego niedoszłego meża zaraz
Wybieramy muzyke pod zdjęcia ślubne (do reportażu) na wszystko co wybiore mówi "ble" i puścił mi Coca Jambo i Macarenę
I jeszcze do mnie mówi "co taka sztywna jesteś"Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 16:43
-
Mi niedobrze co chwila jest, bimbały bolą (ale mniej), zawroty glowy lekkie no i ten posmak dziś... podbrzusze jakby na @ zaczyna boleć
A najlepsze dzisiaj jak sie ubierałam to doznałam szoku - w lustrze patrzę a tam moje sutki wielkie jak cała piers prawie
no szok
E do kitu takie dopatrywanie w sobie... Wybaczcie dosłowność
Pewnie stres i zmiana pogody i @ zaraz a nie tam... Do tego teściowa ciagle powtarza tylko, że już by chciała żebyśmy dziecko mieli i takie tam... nieświadomie sie nakręciłam ZNOWU!
Aga Ty tam działaj a nie migasz się że Ci nie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 17:12
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka wskocz do wanny, wypij winka i odpocznij od wykresu. Ja od dziś piję po kieliszku wina wieczorem dla zdrowia i szczęścia2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Uwielbiam książki Nory Roberts, może naiwne romanse, ale zawsze z happy endem.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Też mam "miłosne przysięgi". Bardzo podobały mi się wszystkie książki z trylogii "w ogrodzie" do tego jej książki pisane pod pseudonimem takie lekkie kryminały z romansem w tle.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.