Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudasku, ja ci gratuluję, ale po cichu jeszcze. Zrób test innej firmy, przepraszam, że tak podejrzliwie, ale ten test mi wskazał dwukrotnie ciążę, choć jej nie było. Zrób dla świętego spokoju inny test i betę. Oczywiście gratuluję.
Od razu chcę zaznaczyć, żebyś się na mnie nie obrażała, ale akurat z tym testem to ja dobrych wspomnień nie mam.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Masz kijki przedszko, nie mysl negatywnie... ja tez byłam nastawiona anty a tu jednak...
ktos pytał o sandre, ma spalony modem i komputer i niestety nie wiem jak długo jej nie bedzie.
Za to co sie dzieje z Malinowa? Cos sie stało? Znikneła bez sladu...! -
przedszkolanka:) wrote:oj, Potforku chociaż Ty pozytywnie myślisz
ja jakoś nie mogę... wypaliłam się chyba..
Kijki kijkami, ale jak chodze to myśle i na jedno wychodzi..No czasem się zdarza małe załamanie ale to przechodzi
Lubię pozytywnie myśleć to mnie tak pozytywnie nastraja
-
I uciekła no !! Trzeba Ją dorwać i wyłaskotać to się Jej odechce !!
Domyślam się , że łatwo nie jest... Mam to samo...
Raz już... o... a może...a potem...k***a znów to samo, a dlaczego, a po co , a kiedy...
Co zrobić..
Przestać myśleć.. tylko jak ?
Ja chyba zacznę się czegoś uczyć albo pisać - kiedyś pisałam to może powrócę..Tylko to nieprzyzwoite myśli były..a raczej zdania..strony bym rzekła nawet
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niektóre dziewczyny przestają pisać ze względu na za duże nakręcanie się, przez pisanie tutaj.
Nie mogę się doczekać jutradowiem się co i jak w środku.
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Rudasku ja bym odłożyła... ponoć nie są polecane na początku ciąży podróże lotnicze... wysokie ciśnienie / zmiany ciśnienia... najlepiej jest jechac ale w środku ciąży.. ponoć, gdzieś tak czytałam
La ale widzialas sama ze byla panikara na majówkach a i tak elegancko zaszła.. kurde.. chyba nie ma na to reguły, jak ma byc fasolka to i tak będzie chyba ;/ sama juz nie wiem.
Pirelka piękny pęcherzyk.. fajnie że wiesz co tam się dzieje i idzie to w dobrym kierunkuOby się udało w końcu, choć wiem że wolisz realistycznie podchodzić do sprawy
Przedszkolanka witaj w klubie, gdybym miala możliwość to bym chętnie zaprosiła cię na winkomam i już w zamrażalce lody swojej roboty
czekoladowe
pirelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w sumie czemu nie? pozytywne myślenie dużo daje
a tym bardziej jak sie slyszy tak dobre wieści
Chociaż z tego względu że u Cb wszystko się dobrze dzieje i jak na razie nie ma żadnych komplikacji tfu tfu odpukać
musi być super
pirelka lubi tę wiadomość
-
Pozytywnie trzeba myśleć o wszystkim
ale co ma być to będzie.
pirelka, mizzelka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny