Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina.Irl wrote:Tak . Chodzi glaszcze brzuszek juz sie doczekac nie moze remont robilismy malowanie calego domu troszke mu pomagalam ale zaraz odejc zostaw nie rusz . Hhehe .
Już widzę mojego jak mu zwisa że jestem w ciąży
-
Też w to wierzę póki co testy owu negatywne. Mam ich chyba za dużo bo od 6 dc zaczęłam robić bo mnie od początku cyklu jakoś dziwnie jajniki bolą i podbrzusze. Dzisiaj jak zaczęłam trzeć ściany to mi się nie dobrze zrobiło ale w 7 dc??
-
potforzasta wrote:Też w to wierzę póki co testy owu negatywne. Mam ich chyba za dużo bo od 6 dc zaczęłam robić bo mnie od początku cyklu jakoś dziwnie jajniki bolą i podbrzusze. Dzisiaj jak zaczęłam trzeć ściany to mi się nie dobrze zrobiło ale w 7 dc??
-
Ewelina.Irl wrote:a ile bierzesz clo ? i w jakich dniach. ? bo na testy ovu za wczesnie w 7dc
Clo mam od 6 do 10 dc a mam 1x1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 22:18
-
przedszkolanka:) wrote:Potforku a mi ani po clo ani po dupku nic nie jest
pamiętaj,że ja po clo miałam owulkę 19dc (o ile to możliwe:O)
-
Ewelina.Irl wrote:Ja mialam isc na monitoring dziewczyny mnie tu nastraszyly ze po clo moglo mi sie duzo pecherzykow porobic ze powinnam miec monitoring ale tak wyszlo ze nie poszlam i rosnie teraz pecherzyk
dokładnie tak samo mnie straszą, bo byłam bez monitoringu,ale w lipcu już idę
nam kazała między 10 a 16 ale miałam przeczucie by dłużej i trafiliśmyoby celnie
-
przedszkolanka:) wrote:dokładnie tak samo mnie straszą, bo byłam bez monitoringu,ale w lipcu już idę
nam kazała między 10 a 16 ale miałam przeczucie by dłużej i trafiliśmyoby celnie
Malo sie odzywasz na fb do mnie ! nu nu nu nuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziękuję
oj kochana,mało na fb siedzę mam włączony w tle często,ale pilnie śledzęno i postanawiam się poprawić
Potforku i o to chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 22:33
Ewelina.Irl, potforzasta lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:dokładnie tak samo mnie straszą, bo byłam bez monitoringu,ale w lipcu już idę
Ale nic nie piszę na forum bo już widzę te wpisy że monitoring musi być,
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość