Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:A ja teraz nie idę
Ale nic nie piszę na forum bo już widzę te wpisy że monitoring musi być,
tak samo jak badanie bhcg tu na forum jak nie zrobisz to cie zlinczują . A zeby nie te forum nawet bym nie pomyslala zeby zrobic i nie robilam
-
Ja na bete pewnie pójdę ale to nic pewnego. A na monitoring nie mam teraz czasu za bardzo. W końcu clo i tak działa według doktorka z 1 monitoringu.
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Ewelina.Irl wrote:No i jak dziala to super
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:nie tyle że "musisz" ,ale strasznie straszą i człowiek głupieje... bo zrobią się torbiele, będzie przestymulowane bo to i tamto
dobrze że my tu się tak nie nakręcamy
nie ma się co nakręcać niepotrzebnie
. Ja to już jestem tylko tutaj i na lipcówkach i nigdzie więcej nie łażę bo to bez sensu.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Ale dlaczego miałabyś poronić??
Wiecie co dzisiaj skończyłam trzeć ściany i czekam na farbe i kończę jeden pokój
Co do poronienia roznie bywa a tu jeszcze gadanie i woglelec do lekarza bo ty musisz itp
-
hej dziewczyny pytam o owulacje.....wczoraj o 18 test owu pozytywny wczoraj od rana pobolewanie w podbrzuszu bol owulacyjny czulam do wieczora kiedy najbardziej prawdobodobne owulacja dzis czy wczoraj....serduszkowalismy przedwczoraj rano, wczoraj wieczor jak mysliscie wtrafimy wrazie czego w owulacje???
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane
My średnioco drugi dzień w okolicy owulacji, później i wcześniej kiedy mamy ochotę
na razie nic..ale może uda się w tym cyklu, pęcherzyk jest 2,2 i owulacja była przedwczoraj, wczoraj albo będzie dzisiaj. Od dzisiaj mam też brać dupka..
Miłego dnia !!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ja wolalam teraz codziennie nawet jak sa slabe czy ich malo to moze codziennie sie uda w zeszlym mieschu bylo co drugi i sie nie udalo....tez mam dupka od 16 dc ale go nie biore bo moim zdaaniem owulka jest 15, 16 dc albo wezme jutro albo pojutrze....