Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien DObry
co u WAs Dziewczynki moje!
Powiem Wam ze wczoraj mnie tak zagotowały laski na Belly ze szok!!! tak sie chwalą swoja wiedza ( a wiekszość jest w pierwszej, wczesne ciazy) , kasa itd! była wczoraj akcja o wózku..widziałam ze śledziłyscie to! no a ja pierdziele...jak laska mi pisze ze jej dziecko ma jezdzic x6 a nie polonezem to myslalam ze ich wszystkie wyzabijam!!! ehhh....wyraziłam swoje zdanie ze dla mnie, i ujęłam to właśnie tak " dla mnie" głupota jest kupić wozek za 2 tysie gdzie dziecko jezdzi w nim 6 m-cy ! wiec sie zaczeło...ehhhh szkoda gadac.....nie wchodze tam! mam ich w dupie! dzis sie tylko pzrywitałam i tyle! niech sie same chwala ile to maja kasy, jakie wózku i inne pierdoly kupujaą...co za wredota!!! -
a tak wogole to przezyłam ta sobotnia impreze- to info dla tych ktore pamietaja ze mialam miec i nie mialam na to ochoty! ale nawet fajnie bylo, przyszly dwie pary z dziecmi, no i nie dosc ze wzbogacilam sie o kilka rad od mlodych mamusiek to jeszcze o wózek, huśtawkę, wkładke do wanny, i ciuszki...hehehhehe
no i musze Wam wspomnieć ze udało mi sie dostać do tego gina od "pa pa" na 25 czerwca!!!!!!! takze wizyte u mojej baby odwołuje bo bez sensu! ale odwołam do[piero po wizycie o ile przebiegnie pomyślniepirelka lubi tę wiadomość
-
cześć Rudasku
widziałyśmy...ja się wczoraj odezwałam na "jak byśmy zareagowały o ciąży" ale nie zrozumiały też aluzjiszkoda nerwów
no to super,że imprezka udana
haha, ciekawe jakim lekarzem jest pan "pa pa"
a mi c.d bycia niedobrze... i jak zakupy mam robić? -
Hej Wam Dziubki
Rudasek, ja Ci naprawde wspolczuje... polecilam Ci to forum bo wydawalo mi sie na poczatku ok. To w sumie przeze mnie ten linczwybaczysz mi?
Ale nie przejmuj sie takimi ludzmi, wiekszosc co tak mowi o pieniadzach to ich nie ma. To tylko puste slowa i przechwalki. Ale to nie o to chodzi co kto ma i ile ma. Poza tym tamte forum widzicie na jakim poziomie jestu nas jest o wiele lepiej
Przedszkolanko trzymaj sie! Kiedy masz miec @?
Rudasek, fajnie ze masz juz jakas wyprawkenie bedzie trzeba kupowac!
poza tym takie dzieciaczki nie niszcza praktycznie
dobrze ze przezylas imprezke, widzisz nie bylo najgorzej i jakie owoce z tej posiadowy
Hihi napewno doktorek bedzie fajny, juz to czuje hihihi. Mam nadzieje ze za ta fajnoscia pojdzie tez profesjonalizm -
Groszku pewnie ze CI wybacze..od razu czułam ze tam coś jest nie tak, jeszcze przed tą spina..od razu te laski wydały mi sie jakieś "mądre"...luzik
co do wyprawki to pewnie, coś tam już mamy, no niestety ja uważam ze nie ma co wydawać pieniedzy jeśli mamy jakieś rzeczy po kimś w dobry staniebo po co ja mam kupowac wózek za 1600zł ja mam za 1600 tyle ze po jednym dziecku! no bez sens...ja nie trwaie lansu kosztem dziecka. czasem widze takie mamusie które ide z dumnie podniesioną głowa, bo dziecko ma wózek za 2 tysie...a po puwresze nikt na pierwszy rzut oka nie wie ile kosztował, a po drugie tym bardziej dziecko..wiec to tylko pogłaskane ego mamusi! Choć wcale nie mówie ze macie, czy
one maja tak nie robić..skoro kogos na to stac to niech sobie kupi wózek za złotych kołach za 10 tysi!!! Śmiało....tylko w czym to dziecku pomożę ?
no nic...to tylko moje zdanie, moze sie ktos z tym nie zgodzić -
Dokladnie! Jestem tego samego zdania Rudasek, po co komu jak mozna dostac. Czy tam masz napisane ze uzywany? Wole tak kase dac na pampersy... albo na cos innego. Napewno sie przyda
wiesz, tez widzialam ze niektore dziewczyny sa tam co najmniej dziwne, no ale stwierdzilam ze to zdecydowana mniejszosc. Po tym co zobaczylam i doswiadczylas Ty, mowie zdecydowanie NIE dla belly.
Przedszko, trzymam kciuki to juz niedlugo moze sie okazac ze jej nie bedzie na 9 miechow
Bedziesz w srode testowac??
U mnie rozpoczety 8 tydzien, bola mnie piersi strasznie i mi slabo...
dzis zjadlam sniadanie bez rewolucjiw koncu:-p
dzwonilam do pracy, powiedziec ze prawdopodobnie od srody na L4. Nie dam rady fizycznie juz. Najgorzej bo mam wyrzuty sumienia, trzeba bedzie grafik przestawic i niektore osoby sciagnac:-(
jutro mam wizyte u gina, boje sie. Trzymajcie kciuki! -
Przedszko, smutna wiesc z rana... to tydzien czy 2 tyg walczyl??
Ehhh....(*)
Jedyne co dobre to jest to, ze go nic nie boli juz....
tak a potem dzieci rozpieszczone bo maja wszystko co zamarza i palcem wskazaok, ja rozumiem ze cos musi miec. No ale chyba nie wszystko?
Potem nie kupi mu sie gumy do rzucia i polozy sie w skepie na podlodze, bedzie kopal i wyl... a wstyd naokolo :-p
poza tym jak ktos ma wiecej i drozej to znaczy ze jest lepszym czlowiekiem niz inni?
Ja stawiam bardziej na rozwoj duchowy, intelektualny.
Zajsonek, super wiadomosc! Bedziemy trzymac kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 10:19
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
leżał od 8 czyli tydzień... był w śpiączce, płuco rozerwane i głowa roztrzaskana... a tak chciał jeszcze z moim T. się napić... był w sierpniu na imprezie u mnie!
a 27 czerwca miał napewno 18tke robić...masakra,nie wierzę...
Zajsonek, mówiłam że będzie dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 10:21
-
Przedszkolanko no myśle ze na 9 mcy mozesz sie pozbyc czerwonego problemu
a może i wiecej
Te Mamy ktore były u mnie mówiły ze przez okres karmienia też nie ma @...jedna nie miała 19 mcy a druga do dziś nie ma...też już taki czaswiec bajeczka
:D:D w tej kwestii
-
Dzień dobry
ja już po zastrzyku i teraz staram się nie nakręcać, ale i tak będę wam chrzanić o moich wszystkich objawach
więc dzięki, że jesteście i mam z kim o tym pogadać
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.