Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeej:)
Właśnie czekam u kosmetyczki bo zaszalałam i idę na henne rzęs i regulacje brwi a co :d
A w ogóle dzwoniłam do.endo i mam na 3 lipca już !:d i gina w tym samym dniu ;d lipiec musi być zielony gòra sierpień bo tam moje urodzinki ;d w koncu pozytywnieno i mdłości minęły
Livia czekamy z niecierpliwością ! -
Mnie sie wlasnie odwrotnie sprawdza.
Potforku okropny sen, nie wierz w niego!
My w tamtym roku bylismy w Toskanii po slubie. Polecam
A w tym roku... Polska. Morze, Mazury. Zobaczymy jakie bedzie samopoczucie
moj malz bierze 3 tyg urlop bo tez ma dosc wszystkiego -
No to zaszalałaś Agusia!!!!!!!
ja musze do fryzjera iść !!!!:
bno juz mialam byc w maju a jest czerwiec:D moze znów troche pomarudze to mnie R w tajemnicy zapisze i jeszcze zapłaci
tak jak ostatnio
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ogólnie symbol ten zwiastuje dla Ciebie wielką radość i powodzenie.
Gdy śnisz, że płaczesz, jest to znak, że w najbliższym czasie stanie się coś, co wywoła w Tobie wielką radość.
To jest znaczenie mojego snuW to to mogę wierzyć
-
ale sie wkurzyłam na forum o mamusie luty 2015 !!!!!!!
Wrrrr... napisałam swoe, bo mam dosc !!!!!!! Wrr.........
po cholere komus czujniki bezdechu, detektory tetna !!!!
I kloca sie tam o wszystko !!!!!! aaaaaaa !!!!!!!!!
link jest tutaj:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220,60.html?sd=1 -
nick nieaktualny
-
JA wczoraj w Tarnowie mówię mężowi że na jedno wesele pożyczę sukienkę od siostry bo 2 nie będę kupować a na 2 wesela nie pójdę w jednej bo połowa rodziny będzie ta sama to mnie wyśmiał i mówił że choćby 3 miał mi kupić to kupi a pożyczać nie będę bo on mi nie pozwoli. No i będę miała 2 nowe sukienki
Aga to może powiększymy nasze rodzinki -
Groszek wrote:ale sie wkurzyłam na forum o mamusie luty 2015 !!!!!!!
link jest tutaj:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220,60.html?sd=1
No widzisz Kochana, sytuacja podobna do wczorajszej ze mna, kazda wie lepiej..masakra! nie wchodze tam...widzialam Twoj wpis, masz racje w zupelnosci...ja patrze co pisza ale sie nie dopisuję bo nienawidze mądralińskich! czuje sie tam strasznie źle...jak piate koło u wozu! nie zamienie Was na zadne inne forum!
-
potforzasta wrote:JA wczoraj w Tarnowie mówię mężowi że na jedno wesele pożyczę sukienkę od siostry bo 2 nie będę kupować a na 2 wesela nie pójdę w jednej bo połowa rodziny będzie ta sama to mnie wyśmiał i mówił że choćby 3 miał mi kupić to kupi a pożyczać nie będę bo on mi nie pozwoli. No i będę miała 2 nowe sukienki
Aga to może powiększymy nasze rodzinki
jak to byłas w tarnowie i nie dałaś znaku życia!!!!!! TY to jestes pizdolinka:D:D
zaprosiłabym na kawe!!!!! ehhhhhhhhhhhhhhhhh:( -
nick nieaktualnyGroszek wrote:ale sie wkurzyłam na forum o mamusie luty 2015 !!!!!!!
link jest tutaj:
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220,60.html?sd=1 -
Groszku tam na lutym to widzę ze szkoda wchodzić. Nic nikomu nie pasuje.
Sandra na to liczę ale pewnie jeszcze dużo innych łez przede mną na wiele nie liczę. Chociaż już wczoraj jajniki rwały ładnie i pojawia się powoli śluz płodny więc co mężny mnie dopadłA On nic nie wiem że zbliżają się te dni bo po co niech się nie stresuje
-
nick nieaktualny
-
ja juz tez tam nie wchodze !!!!!!!!!
wrr teraz mnie zlinczujja !!!!!!!! aaaaaaaa
co za wrednosci !!!!
wkurzyła mnie mandragora, bo najmadrzejsza... jak zreszta kazda inna. wiem ze to bol stracic dziecko przed samym porodem, no ale tak bywa niestety
i nie jest to czesto wina lekarza, kobiety tez to bagatelizuja.. bo nie czua ruchow i przychodza po fakcie, kiedy juz dziecko nie zyje
eh.. no ale gadaj tu.
a tak z innej beczki:
dziewczynki, czy luteine doustna moge przyjac dowcipnie, wie ktos moze???? -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Groszku tam na lutym to widzę ze szkoda wchodzić. Nic nikomu nie pasuje.
Sandra na to liczę ale pewnie jeszcze dużo innych łez przede mną na wiele nie liczę. Chociaż już wczoraj jajniki rwały ładnie i pojawia się powoli śluz płodny więc co mężny mnie dopadłA On nic nie wiem że zbliżają się te dni bo po co niech się nie stresuje
-
Rudasek wrote:jak to byłas w tarnowie i nie dałaś znaku życia!!!!!! TY to jestes pizdolinka
:D:D
zaprosiłabym na kawe!!!!! ehhhhhhhhhhhhhhhhh:(Bo to przypadkiem pojechaliśmy i nie wiedziałam że będziemy.