Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hehheh jak do ustnie to chyba nie dowcipnie
choc to dziurka i to
: hehheeh a tak powaznie to nie wiem Groszku!!!
a tam jest duzo takich mądralińskich, tak mi działaja na nerwy ze szok! szkoda gadac! -
nick nieaktualny
-
Sandra nie powiem nic a nic
Jak nie wie to częściej mu się chce
JA bucików mam już chyba 12 par więc jakieś wybiorę a może coś dokupię. 2 sukienki muszę kupić na pewno muszę coś na allegro poszukać i popatrzeć po sklepach. -
nick nieaktualny
-
jeju, ale się rozpędziłyście!
Rudasku w końcu jak człowiek wyglądam
Sandra relaksujmy się póki możemy
Groszku zaraz zerknę,ale nie dziwie się że się wkurzyłaś, tam zawsze tak jest
Co to jest detektor tetna?
Potforku jestem ZA powiększeniem
Lecę poczytam te lutowe to zaraz skomentuję -
Landryneczka wrote:ja mam na ramiączkach z cekinkami taka
na biega wzięłam ale nich już będzie . Zwiewna to brzuszka nie bd widać
-
przedszkolanka:) wrote:o mamo, nie skomentuje... po co tam wchodzicie i się denerwujecie niepotrzebnie ;/
-
Rudasek wrote:ale przesadzacie laski z tymi brzuszkami
brzuchy to bedziecie miec w ciazy a nie teraz! wbijac sie w seksowne kiecki a nie gadac mi tutaj
Potforku a ja mieszkam blisko reala:D
-
Ok, to moze lepiej nie bede kombinowac bo cos przekombinuje.. ale nie moge juz jej zazywac bo mi niedobrze
Kobietki juz Was widze w tych sukienkach i butkach
Cos mi sie zmienil gust w kierunku kobiet :-p hihihi
detektor przykladasz do brzuszka, szukasz tetna u dzidziusia.
ale to po 18 tyg dopiero. Tam ktos pisal o 10. Ciekawe w jaki sposob, jak to dziecko jest tak male ze nawet w szpitalu tego sie nie da wysluchac! Jedynie przez usg.
ale po co sie nakrecac niepotrzebnie? Stresy, nerwy...
Mysle ze nasze dzieci chca miec spokoj i cisze i siedziec sobie tam w brzuszku inie chca byc podsluchiwane i ogladane non stop.... -
"mysle ze niepotrzebnie sie nakrecacie- klocicie, bez sensu to wszystko! myslalam ze to forum jest po to by sie wspierac, mowic o objawach, radzic sobie a nie takie klotnie jak na bazarze!
a takie gadanie o zakreconych pepowinach itd nie pomaga nikomu,
tylko stresujecie innych.
ps-nie wspominajac o wozkach..."
info słonecznej na bellydo tych wszystkich zakreconych lasek !!!
jest moim idolem!przedszkolanka:), słoneczna 85, Nona lubią tę wiadomość
-
ha ha ha
dobre DZIewczynki
ja tam sie nie stresuje, olałam tamto towarzystwo....nienawidze takich ludzi, tak w swoich znajomych jak i tam..tzn w swoich znajomych nie mam takich bo juz ich dawno wyeliminowałam:Dd bo z takimi ludziami to sie zyc nie da
-
no tak Rudasku!
ja nie po to sie wpisalam na forum, zeby o tym czytac i o wozkach za 5 tys- to jest sprawa kazdego ale po co o tym gadac teraz???
po drugie bedac w 6 tyg pierwszej ciazy wiem ze moze byc roznie - ale niepotrzebne mi historie o zakreconych pepowinach bo mnei to stresuje a chcialabym spokojnie to dziecko urodzic!
bez NERWOW I STRESOW!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 15:40
Nona, Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
no dokladnie ja mam to samo...a tam wiekszośc dziewczyn ktore sa w pierwszej ciazy i to bardzo wczesnej udaja waszystko wiedzace a wiedza tyle co my...czyli sa lalikami w tym temacie! a zachowuja sie jakby rozumy pozjadały ! rozum to zjadłą moja sasiadka ktora ma 15 dzieci!!!!!!!! i ona moze mi cos powiedziec i doradzic a nie mlode dziewczyny z [ierwszym dzieckiem w brzuchu! tzn póki co z małym groszkiem
:D
wiec ja tez sie wkurzyłam i tylko podczytuje ale sie nie wypowiadam!