Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
słoneczna 85 wrote:no w lutowych mamusiach to dopiero jest stres:)
prawda Groszku?
czytałam na tamtym wątku ze nie masz jeszcze mdłościale CI dobrze, oby dłuzej....ja juz niestety mam
-
Groszek wrote:Ja tam komus odpisalam bo sie wkurzylam na maxa !!!
Nie sluchajcie jej, rozumiem ze ma zal ze stracila dziecko ale bez przesady.
stres stresow. Juz tam nie wchodze bo ktos podwaza moja wiedze!!! Dzieki wielkie!!!!
widzialam i dobrze zrobiłąs i zakoncz temat tak jak ja! bo znów sie znajdzie jakas mądralińska ktora "wie lepiej" wiec szkoda czasu, nerówo itd!!! mnie juz tam nie ma !!! no ale mamy przykład ze nie tylko o wózki potrafia sie pokłoćic i wymadrzać! -
nick nieaktualny
-
czekajcie czekajcie- czemu mamy nie wchodzic na forum?> bo ktos nas wkurza?
mozemy zrobic nowy watek:)
ja bym sobei chetnie popisala z polozna np o diecie a nie kurde o detektorach- chyba bym umarla ze strachu jakbym miala tak codziennie sprawdzac wszytsko
bez kitu- urodzialbym wczesniej:DWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 15:52
Nona lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:no dokladnie ja mam to samo...a tam wiekszośc dziewczyn ktore sa w pierwszej ciazy i to bardzo wczesnej udaja waszystko wiedzace a wiedza tyle co my...czyli sa lalikami w tym temacie! a zachowuja sie jakby rozumy pozjadały ! rozum to zjadłą moja sasiadka ktora ma 15 dzieci!!!!!!!! i ona moze mi cos powiedziec i doradzic a nie mlode dziewczyny z [ierwszym dzieckiem w brzuchu! tzn póki co z małym groszkiem
:D
wiec ja tez sie wkurzyłam i tylko podczytuje ale sie nie wypowiadam! -
słoneczna 85 wrote:ide stworzyc nowy watek!!
byle Czerwcowki!
wpiszecie sie?
JA będę mieć kiedyś swój wątek
I mam nadzieje że bez zbędnych mądralińskich.
Jeżeli w ogóle tam będę kiedyś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 15:59
-
Dzieki dziewczynki, mile to ale nie chodzi o to zebym byla autorytetem, tylko przeciez nie neguje czyjegos zdania, wkurzylam sie tam bo sie klocily.. o wszystko zreszta. Jakikolwiek temat to takie klotnie. One zwariuja z natloku wiedzy i glupich mysli. I to jeszcze takiej wiedzy niesprawdzonej!
Jedna druga poucza, wyzywa... i tak to ma wygladac?
Dobrze ze mamy siebie tutaj bez niepotrzebnych klotnizakonczylam tam temat i juz nie bede wchodzic i niepotrzebnke sie wkurzac. Zreszta same sie denerwujecie teraz tez.
mnie az brzuch zaczal bolec
Potforek a braciszek umarl w brzuszku czy jak mial 8 miesiecy... przepraszam ze pytam, przykre to
-
Groszek wrote:Dzieki dziewczynki, mile to ale nie chodzi o to zebym byla autorytetem, tylko przeciez nie neguje czyjegos zdania, wkurzylam sie tam bo sie klocily.. o wszystko zreszta. Jakikolwiek temat to takie klotnie. One zwariuja z natloku wiedzy i glupich mysli. I to jeszcze takiej wiedzy niesprawdzonej!
Jedna druga poucza, wyzywa... i tak to ma wygladac?
Dobrze ze mamy siebie tutaj bez niepotrzebnych klotnizakonczylam tam temat i juz nie bede wchodzic i niepotrzebnke sie wkurzac. Zreszta same sie denerwujecie teraz tez.
mnie az brzuch zaczal bolec
Potforek a braciszek umarl w brzuszku czy jak mial 8 miesiecy... przepraszam ze pytam, przykre to -
Potforek teraz doczytalam ze Was jest 11
Ale super miec taka duza rodzinkea jak wesolo
Te serduszka sa biedne
a wlasnie ogladal ktos moze film "Niebo istnieje naprawde" ??
Bo widzialam zwiastun i komentarze. Ponoc super.
chlopczyk zdaje relacje, bo po operacji jest w niebie z ktorego powraca.
Dowiaduje sie roznych rzeczy.
jeszcze raz Wam powtarzam ze jestescie moja rodzina i Was kocham, nigdzie stad sie nie wybieram juzNaadame lubi tę wiadomość
-
Groszku takie e- siostry
No właśnie chciałabym obejrzeć ten film ale nie mogę go złapać jakoś na chomiku nie ma albo źle szukałam.
Co do rodzinki to niedziele i święta są super wesela itp. Nas 11 i rodzice mają już 8-mioro wnucząt w wieku od 8lat- 7 miesięcy -
Dziewczynko moje Kochane lece do domku pomału
musze jeszcze skoczyć na poczte a pozniej robie botwinke bo mi Paula55 narobiła ochoty
buziaki , trzymajcie sie cieplo i nie dajcie sie nikomu sprowokować -
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/95b5a6527e804689.html
Potfforkowa rodzina brakuje tylko jedenj już bratowej 1 przyszłej bratowej i jednego przyszłego szwagraNo i dzieciaków.