Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc potforku2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyNo chyba nikogo nie ma .
My po grilu . Znajomi poszli , A. śpi a ja buszuje . Brzuch mnie boli bo zjadłam dwa duże kawałki karczku , kinder bueno i jajko niespodziankęhihi
kuje mnie coś w jajnikach . Kupiłam test dziśa termometru nie bo nie mieli a z jednym miejscem po przecinku to już mam i w sklepach jest i pełno
Dobrej nocy wszystkim :* -
nick nieaktualnyWitajcie
Landryneczka to zaszalałaś na grillu
Co do termometru to widziałam w Rossmannie.
Ja szykuję się do pracy, od wczoraj znowu lekko mnie podstrzykło w plecach i ciężko mi się swobodnie ruszaćdobrze, że jutro wole.. muszę tylko dzisiaj przeżyć do 17 i później znowu wrócić na 19.30
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 07:04
-
nick nieaktualnyCześć. Jestem tu nowa. Staram sie o fasolę już prawie 2 lata i nic. Pierwsze dziecko straciliśmy prawie w 9 m-cu ciąży. Temperature mierzę od 2 m-cy. Zastanawia mnie bardzo temp. z poprzedniego cyklu. W tym jeszcze nie było owu więc narazie obserwuję. Co do poprzedniego wykresu to z tego co jest mi wiadomo temp po owulacji powinna utrzymywac się na wyższym poziomie a potem przed samą @ polecieć w dół. U mnie wyglądało to tak że po owu jakieś 3 -4 dni była trochę wyższa temp a potem stopniowo każdego dnia leciała w dół. Zastanawiam sie w związku z tym czy to może być niedomoga lutealna. Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to bardzo prosze o opinię na ten temat. Pozdrawiam
-
czesc wszystkim CIoteczkom
co u WAs ??
czekamy z niecierpliwościa na Livke
Przedszkolanko TY sie nastawiaj na II krechy:)
Groszku super ze dobre wiesci
My dzis idziemy do doktorkazobaczymy co tam
Cześć Myszka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:17
-
Hejka
Dziekujemy i prosimy o dalsze trzymanie kciukow
Rudasek dzis za Was kciukamy mocnoidziesz do tego od "papa"? Hihihi
Sandra ale zaszalalas :-p naprawde.... objadlas sie na ostro
Landrynko uzyj tego testu, Aga Ty tez
Pirelka powodzenia w pracy, oby szybko minela zmiana
Potforek, wspolczuje tego remontu... ale bedziecie miec pieknie, niedlugo sie skonczy wszystko
Hej myszka, zrob sobie badanka hormonalne i bedzie wiadomo cos wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:33
-
Groszku, nie...dzis ide do nie wiem jakiego, pierwszy raz na NFZ....nie nastawiam sie wiele na ta wizyte, nie wiem czy bedzie mi coś "robił"..najwazniejsze zeby badania wypisał
"papa" mam w srodę za tydzien!!
Dowiedziałam sie wczoraj ze bierze 90 zł za full....ważenie, mierzenie cisnienia itd, przegląd, usg itd!!! wiec zapowiada sie dobrze a przy tym ile radości dla oka...hmmmmmm -
Co do ważenia w ciąży to u mojego doktora zauważyłam, że można ważyć się w domu, a potem podawać wagę, żeby nie stresować się publicznym ważeniem, bardzo fajna opcja.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ostatnio jak w kolejce czekałam do doktorka i ciężarne przychodziły to pielęgniarka się pytała, czy waży się w domu kobieta, czy na miejscu. Ja tam publicznie ważyć się nie lubię, bo mnie to mocno stresuje, więc opcja w sam raz dla mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:35
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
No, jak ja wczoraj weszlam na wage to polozna zlapala sie za glowe i powiedziala ze takiej wagi nie widziala jeszcze
jaki wstyd ;-( a ostrzegalam wczesniej.... 5 kg schudlam teraz
Ale mysle ze jak przybiore na wadze z 15 kg to bedzie to na poczet tych straconych kilogramow ;-p moze sie to jakos wyrowna.... -
najwazniejsze Groszku ze wszystko oki z DZidziusiem...a Tobie pewnie tez przybedzie na dniach
ja jeszcze sie zajadam! jak nie jem to mam mdłości, nhie moge dopuszczac do pustego zołądka!i mam nadzieje ze tak zostanie, nie mam zamiasu zwaracac niczego !
-
Oby Ci tak Rudasek zostalo !
Bo jest to okropne.. takke "łeeeee i łeeee...." na kazdym kroku
O Jezu, staram sie tez nie dopuszczac do pustego zoladka..bo wtedy zauwazylam ze jest zle.
zastanawiam sie co ja teraz bede na tym L4 robicchyba zdzikne...
-
Cześć dziewczyny ja tez jestem tu nowa. Staram sie od sierpnia a z testami ovu od grudnia... postanowilam isc do lekarza. Podpowiedzcie mi czego mam sie spodziewac na pierwszej wizycie? Tzn o co pyta i na jakie badania lekarz kieruje w pierwszej kolejnosci? Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie na raz