Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc potforku
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyNo chyba nikogo nie ma .
My po grilu . Znajomi poszli , A. śpi a ja buszuje . Brzuch mnie boli bo zjadłam dwa duże kawałki karczku , kinder bueno i jajko niespodziankę
hihi
kuje mnie coś w jajnikach . Kupiłam test dziś
a termometru nie bo nie mieli a z jednym miejscem po przecinku to już mam i w sklepach jest i pełno 
Dobrej nocy wszystkim :* -
nick nieaktualnyWitajcie

Landryneczka to zaszalałaś na grillu
Co do termometru to widziałam w Rossmannie.
Ja szykuję się do pracy, od wczoraj znowu lekko mnie podstrzykło w plecach i ciężko mi się swobodnie ruszać
dobrze, że jutro wole.. muszę tylko dzisiaj przeżyć do 17 i później znowu wrócić na 19.30 
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 07:04
-
nick nieaktualnyCześć. Jestem tu nowa. Staram sie o fasolę już prawie 2 lata i nic. Pierwsze dziecko straciliśmy prawie w 9 m-cu ciąży. Temperature mierzę od 2 m-cy. Zastanawia mnie bardzo temp. z poprzedniego cyklu. W tym jeszcze nie było owu więc narazie obserwuję. Co do poprzedniego wykresu to z tego co jest mi wiadomo temp po owulacji powinna utrzymywac się na wyższym poziomie a potem przed samą @ polecieć w dół. U mnie wyglądało to tak że po owu jakieś 3 -4 dni była trochę wyższa temp a potem stopniowo każdego dnia leciała w dół. Zastanawiam sie w związku z tym czy to może być niedomoga lutealna. Jeśli ktoś wie coś więcej na ten temat to bardzo prosze o opinię na ten temat. Pozdrawiam
-
czesc wszystkim CIoteczkom

co u WAs ??
czekamy z niecierpliwościa na Livke
Przedszkolanko TY sie nastawiaj na II krechy:)
Groszku super ze dobre wiesci
My dzis idziemy do doktorka
zobaczymy co tam 
Cześć Myszka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:17
-
Hejka

Dziekujemy i prosimy o dalsze trzymanie kciukow
Rudasek dzis za Was kciukamy mocno
idziesz do tego od "papa"? Hihihi

Sandra ale zaszalalas :-p naprawde.... objadlas sie na ostro
Landrynko uzyj tego testu, Aga Ty tez
Pirelka powodzenia w pracy, oby szybko minela zmiana
Potforek, wspolczuje tego remontu... ale bedziecie miec pieknie, niedlugo sie skonczy wszystko
Hej myszka, zrob sobie badanka hormonalne i bedzie wiadomo cos wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:33
-
Groszku, nie...dzis ide do nie wiem jakiego, pierwszy raz na NFZ....nie nastawiam sie wiele na ta wizyte, nie wiem czy bedzie mi coś "robił"..najwazniejsze zeby badania wypisał

"papa" mam w srodę za tydzien!!
Dowiedziałam sie wczoraj ze bierze 90 zł za full....ważenie, mierzenie cisnienia itd, przegląd, usg itd!!! wiec zapowiada sie dobrze a przy tym ile radości dla oka...hmmmmmm
-
Co do ważenia w ciąży to u mojego doktora zauważyłam, że można ważyć się w domu, a potem podawać wagę, żeby nie stresować się publicznym ważeniem, bardzo fajna opcja.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ostatnio jak w kolejce czekałam do doktorka i ciężarne przychodziły to pielęgniarka się pytała, czy waży się w domu kobieta, czy na miejscu. Ja tam publicznie ważyć się nie lubię, bo mnie to mocno stresuje, więc opcja w sam raz dla mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 10:35
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
No, jak ja wczoraj weszlam na wage to polozna zlapala sie za glowe i powiedziala ze takiej wagi nie widziala jeszcze
jaki wstyd ;-( a ostrzegalam wczesniej.... 5 kg schudlam teraz 
Ale mysle ze jak przybiore na wadze z 15 kg to bedzie to na poczet tych straconych kilogramow ;-p moze sie to jakos wyrowna.... -
najwazniejsze Groszku ze wszystko oki z DZidziusiem...a Tobie pewnie tez przybedzie na dniach

ja jeszcze sie zajadam! jak nie jem to mam mdłości, nhie moge dopuszczac do pustego zołądka!
i mam nadzieje ze tak zostanie, nie mam zamiasu zwaracac niczego !
-
Oby Ci tak Rudasek zostalo !

Bo jest to okropne.. takke "łeeeee i łeeee...." na kazdym kroku
O Jezu, staram sie tez nie dopuszczac do pustego zoladka..bo wtedy zauwazylam ze jest zle.
zastanawiam sie co ja teraz bede na tym L4 robic
chyba zdzikne...
-
Cześć dziewczyny ja tez jestem tu nowa. Staram sie od sierpnia a z testami ovu od grudnia... postanowilam isc do lekarza. Podpowiedzcie mi czego mam sie spodziewac na pierwszej wizycie? Tzn o co pyta i na jakie badania lekarz kieruje w pierwszej kolejnosci? Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie na raz