Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
byłam rano ale wszystkie spały to poleciałam pozałatwiać co miałam i na bete przy okazji
jestem dzisiaj w szoku, więc wybaczcie! ale chyba jestem W CIĄŻY!! najpierw ryk ze szczęścia, później szok a teraz przerażenie bo ciągle mnie brzuch boli ,mam skurcze co jakiś czas i mam uczucie że coś leci... ale kupiłam małe słodkie tramposzki dla męża do testu tak jak zawsze chciałam, a na pizzy na obiad napiszę "będziesz tatą" bo testy dwa ...pozytywne i to mega i to po sekundzie już!mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!
mój test :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eaecf86d42a.jpg
Dziękuję Wam i życzę aby każda mogła tak ryczeć jak ja <głupia>chociaż jestem przerażona czy wszystko ok jest, bo wiadomo jak to jest.
Ps. Pozytywny?A mogłam się założyć
-
Monia mąż to sama nie wiem jak zareaguje
jego siostra poroniła dwa razy,więc narazie na spokojnie podejdziemy do tego
Tobie też się uda,zobaczysz :* zreszta ja nadal przed beta jestem ..
haha Potforku jestem do przodu z przegranąale o Twoją będę się zakładać
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Monia mąż to sama nie wiem jak zareaguje
jego siostra poroniła dwa razy,więc narazie na spokojnie podejdziemy do tego
Tobie też się uda,zobaczysz :* zreszta ja nadal przed beta jestem ..
haha Potforku jestem do przodu z przegranąale o Twoją będę się zakładać
-
Spoko
Dziewczynki mi aga jak jej wczoraj mówiłam że będzie + to proponowała a ja cóż szkoda że nie zareagowałam
Aga cieszę się jakby to były moje IIprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:nooo oby , tylko mnie tak jakoś stresuje ta dzisiejsza wizyta, że masakra.. musi być dobrze, już swoje przeszliśmy, teraz musi być lepiej i będzie
Już Ci mówiłam że wyniki się poprawią i co lepsze są choć trochę. A teraz będzie dobrze na wizycie.
-
nick nieaktualny
-
Sandra kochana Ty też testuj
Chyba że też się chcesz założyć?? A ja lubię wygrywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 12:04
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Monia będzie dobrze
albo pęcherzyki będą a jak nie to stymulacja w kolejnym,ja miałam dokładnie tak samo
Potforku teraz na Twoją- moją- czekam !
Sandra dziękuję :*
nie zakładaj się z nią!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 12:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Monia będzie dobrze
albo pęcherzyki będą a jak nie to stymulacja w kolejnym,ja miałam dokładnie tak samo
Potforku teraz na Twoją- moją- czekam !
Sandra dziękuję :*
nie zakładaj się z nią!!!!!!!!Chętnie wygram coś
A ja mam dzisiaj spadek temp. chyba na owuRozbawiłaś mnie tm nie zakładaj się z nią i co źle Ci to wyszło masz fasole przynajmniej Sandra też ma ale jeszcze nie wie o tym.
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:aga nie zakładam bo wiem że bedzie jedna
A I nie doszła
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Sandra ale wysoką masz tą tempkę!!
Potforku za dużo być wygrywać chciała, chociaż ja mogę Ci winiacza na endo oczywiście, wysłać jak jeszcze mi wywróżysz wysoka bete i że wszystko będzie dobrze