Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:Pożarłam się z moim mężem, ech dzisiejszy dzień jest do dupy. Do tego nic nie czuję, więc w ciąży pewnie nie jestem.
Chyba że to hormony to inna sprawa
A wykres to Ty masz prześliczny
Tam pewnie już coś się kluje.
-
Hormony
już pogodzeni
nasze kłótnie to takie 5min huraganu i od razu pogodzenie
Wykresem się nie sugeruję bo już nie raz ładny wykres kończył się niezbyt zielono.
Rozbiłaś 800 stronęja dziś widziałam drugą tęczę w tym cyku, na szczęście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:39
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Cześć wszystkim ! Wpadam się pochwalić, na dzisiejszej wizycie dzidzia pokazała co ma miedzy nózkami
... Bedzie CHŁOPCZYKtak bardzo chciałam synka i sie udało. ( szczerze mowiac bylabym chyba nawet ciut zawiedziona gdyby mój synek okazał skę córka, wszystkie ciuszki kupowalam dla chlopca
)
Jest juz taaaki wielki, Pani doktor powiedziala ze od glowy do pupki ma ponad 13cm a nozki drugie tyle!mizzelka lubi tę wiadomość
-
la wrote:Hormony
już pogodzeni
nasze kłótnie to takie 5min huraganu i od razu pogodzenie
Wykresem się nie sugeruję bo już nie raz ładny wykres kończył się niezbyt zielono.
Rozbiłaś 800 stronęja dziś widziałam drugą tęczę w tym cyku, na szczęście
niecierpliwa kawał faceta masz już w sobieGratuluję chłopca.
-
https://www.youtube.com/watch?v=LP5WB6OXv1g nie żeby coś, ale ta reklama ministerstwa nasuwa mi na myśl tylko to, że jeżeli jesteś brzydki/chory/inny to powinieneś się zabić, a społeczeństwo jeszcze się do tego dorzuci i przyklaśnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:51
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
heej
Livia czyli gładko poszło
oj, płyty to fajna rzecz
Kamelia gratuluję
niecierpliwa super!! Czyli instynkt macierzyński działa
Monia ja też czuję na dziewczynkę
mizzelko wykres piękny! A jakie to skurcze?
kto ma ochotę na pstrąga z frytkami= sos czosnkowy z pomidorkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 19:56
-
Landryneczko a kiedy planujecie ślubować? czy już się pytałam? bo chyba nie bo mi sie nie kojarzy
albo mam słabą pamięć
czy czekacie?
ja sobie postanowiłam że tą kieckę na świadkową kupię w Toruniu.. tam jest tego pełno i na pewno lepszy wybor niz u mniezresztą sis tam kupiła sobie na mój ślub
a weekend tam dla relaksu się przyda w razie niepowodzenia w tym cyklu, a co se będę żałować
-
kurde ja bd robić rybkę ale w niedziele jak teście wyjadą a ja bd sama na terenie
dziwne przedszkolanko.. dziś skoczyłam bo jestem niskopienna po czereśnię.. i jak mnie skurcz złapał to szok.. jakby mi ktoś widelec wsadził i przekręcił albo pięścią uderzył.. nie aż mocny ale dość intensywny.. i za chwile przechodzi..
albo złapie mnie ból identyko jak na intensywną małpę ( w 1 dniu cierpię dość i caly czas) a tu złapie mnie ten ból na minutę max a potem mam dwie godz spokoju.. czasem sie odezwą jajniki.. a najbardziej to wlasnie podbrzusze.. raz po lewej raz po prawej.. nie wiem o co kaman. Jak małpa to niech przylezie..
ostatnio naturalną fl mialam 11.. przez lutka mialam fl 17.. na wlasną glupotę i zyczenie.. a teraz nie wiadomo moze 14? na wyrównanie? -
święciło się poprzednio i guano wyszło
ale dogodziłam sobie wiesiołkiem przez cały cykl i brałam w zwiększonej dawce urosept.. (obydwa rozkurczowe są) więc jakby byl fasolek to moze nie mial szans przez moją głupotęjak dobrze że jest te forum i mnie uświadomiono.. człowiek od razu mądrzejszy
nawet nie pomyślałam żeby robić ths.. itp te hormony... ale jak sie teraz nie uda to lece zrobic.. a jak sie uda to i tak zrobie sobie tą tarczyce i progesteron dla świętego spokoju
-
nick nieaktualny
-
będzie 13 dpo szkoda sobie psuć humor...
chociaz zastanowiło mnie to że jak pokłóciłam się wczoraj z mężem to złapał mnie intensywny skurcz.. to było akurat dziwne i to mocno. przeciez tyle razy sie kłóciłam itp.. i nerwy.
teraz to mamm schize, boję się ciemności... jakby ktoś szedł za mną -
Landryneczka wrote:A ja chciałabym mieć córeczkę ale jak będzie syn również się będę cieszyła mój A. chyba też córkę by chciała ale dla nas najważniejsze aby było zdrowe .
Hej Aga
Mizzelka myślimy że sierpień 2015
oj to coraz bliżejsierpień
moj ulubiony miesiąc.. mialam ślub 31 sierpnia
10 sierpnia urodziny męża a 2 sierpnia teściowej
-
mizzelka są do 80 dni chyba suwaczki.
http://lilypie.com/Trying_to_Conceive_15_to_80_day_cycle.php a nie mówiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 20:15
mizzelka lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyMizzelka tylko że 2015 roku hehe ale zleci
co do płci dziecka to nie ma znaczenia i tak nie mamy na to wpływu wiadomo że można chcieć kogoś bardziej ale i tak czy to będzie syn czy córka będzie się kochało równie tak samo mocno
i najważniejsze to całe i zdrowe .