Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
potforzasta wrote:wymieniamy drzwi 2 pokoje szpachlowanie malowanie karnisze lampy kuchnia i łazienka. A teście to nie wiem czy będą u siebie robić coś.
-
przedszkolanko no u mnie sesja koncowa w lipcu miałam się bronic ale dupa ;/ bronie się we wrześniu o ile matme zalicze.. mam takiego profesorka ze szkoda gadac.. a pomyslec ze to matma dla szkoly podstawowej a u nas cały rok poległ ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:45
-
livia30 wrote:Monia nie zwariowałaś
Ja też ostatnio mówiłam do R., że w przyszłe wakacje to nigdzie dalej nie polecimy bo dzidzi będzie za małe jeszcze
-
Też uciekam do wyrka
Dobranoc laseczki :*
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nie chciałam pisać wczoraj, bo inne tematy były i tak mi głupio było,ale miło że pytasz
tak,moich rodziców to pierwszy wnuk więc większe przeżycie, nawet nie sądziliśmy że aż tak się ucieszą
na dzień ojca daliśmy prezent i mówię że mamy jeszcze jedną niespodziankę i mama już mina co kombinujemy a ja na brzuch ręke dałam i mama" tak? Jesteś w ciąży?" i uściski były, tata chciał opijać, już na wózek zbiera, mama po nas ciuszki ze strychu prawie znosiła, ale powiedzieliśmy co i jak, że to szybko jeszcze i narazie spokojnie podchodzimy choć już chcieliby się chwalić
a później siostra z pracy wróciła no i patrzę na jej prezent i mówie że my lepszy daliśmy a ona"co kupiliście?" a ja że nic, że za darmo ona patrzy a ja"powiedzieliśmy że dziadkami zostaną" a ona takie oczy i buzie otworzyła i w szoku "tak?" i też szczęśliwa bo chrzestną będzie,prawie się popłakała i już na małe conversy zbiera
dzisiejsza beta 5144 więc mam nadzieję że wizyta w pon ukaże wszystko i będzie dobrze
dobranoc dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:05
mizzelka lubi tę wiadomość