Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć leniuchy:)
ja mam dzisiaj tak samo! Ale komoda z ciuchami mojego i męża posprzątana!coraz szybciej wstaje
jeszcze zmywarka została... ale obiad mam z głowy już od piątku i na dzisiaj dostałam pomidorową od teściowej, jutro u niej a w sobotę u mamy hehe
a w ogóle chciałam zrobić pstrąga z frytkami i brokułem a pstrągi zostały u teściowej
u mnie słoneczko się chowa i chłodny wiatr
a wyszło by się... -
nick nieaktualnyHej
jestem nowa
gratulacje dla wszystkich kobitek w ciąży
:*
ja liczyłam , że w tym miesiący sie uda, ale przed chwilą pojawił sie wredny okreskolejny miesiąc kicha...
Oby w nastepnym się udałoale mam coraz mniej chęci , nadzieji i w ogóle...
idę po południu do ginekologa... pomyśli pewnie , że jestem histeryczkaale nie wiem już co robić ;( co łykać ,co mój mąż ma łykać , nie wiem ;( boję sie , że nie mogę mieć dzieci wcale
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a tarczyce badałaś ?????
siedem cykli to jeszcze nie tragedia ale powinnas sie przebadac cała a potem partneru mnie i Przedszkolanki wyszła tarczyca i mi tez zajęło zajscie ok 7 cykli! a jak dostałam tabsy to zaszłam w pierwszym pomimo tarczycy
takze rób po kolei badania -
Tarczyca najważniejsza- tsh,ft3,ft4 i antyTPO. Do tego estradiol w 3dc i w czasie okoloowulacyjnym by sprawdzić czy jajeczka dojrzewaja a jak bedzie ok to badanie męża. Swoje badania przed wizyta najlepiej bo od razu moze cos dostaniesz
Na estradiol dostałam stymulke i sie udalo a jutro do endo jade -
Rudasek wrote:Potforku zwolnij!!!!!!
Mizzelka rusz dupke a nie leń sie:D
oj ja bym chetnie poszła do łożeczka!I boooli muszę pewnie zawinąć i iść do sufitu ale już widać koniec remontu
Kurde jak nie urok to przemarsz wojsk
-
mizzelka wrote:ja slyszalam inne przysłowie
jak nie urok to sraczka
ehh ale najwazniejsze że juz blizej konca i bd mogła się relaksowaćmizzelka lubi tę wiadomość