X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 23 czerwca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczyny spróbuje iść spać, mam nadzieję, że Was nie przestraszyłam tym pisaniem moim :)
    pa , do jutra :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również uciekam do łóżka, do napisania jutro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 czerwca 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewczyny :*
    Monia nie myśl o tym i zajśnij a tej dziewczynie współczuje o ile wgl przyjdzie na jego grób .

• la Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczyny :*

2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
    -
    maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
    10.06 długi protokół
    19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
    24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
    24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
    30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔

01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna

Koniec naszych starań.
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza ha ha! Śpiochy :P

Piję kawkę i zaraz będę się zbierać - do wanny i do urzędów. Muszę jeszcze przedłużyć ubezpieczenie mojego autka bo się dzisiaj kończy :/ I zastanawiam się jeszcze czy dowód rejestracyjny będę musiała wymienić po ślubie? I zgłosić do Skarbówki? Brrr ale masakra - niby wszystko takie połączone a nie mogą sobie sami przesłać takich informacji.

Monia ale napisałaś wczoraj z tym pomnikiem - dobrze, że już spałam. Ja to zawsze sobie coś wkręcę szczególnie jak jest już ciemno. Czasem do ogródka boję się wyjść jak coś obejrzę strasznego :/ A ludzie którzy stawiają taki pomnik wydaje mi się, że nie są w stanie pogodzić się ze stratą i robią wszystko by chodź na chwile zobaczyć iluzję żywego człowieka. Dla mnie osobiście jest to straszne...

Słoneczko dziś wyszło! A mój mąż jeszcze w samolocie jest - masakra jakaś dopiero ok 10 będzie w Rio. Pierwsza samotna noc za mną, teraz pójdzie już z górki ;-)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Mój Mąż pojechał wczesnym rankiem, a mnie coś gardło boli :/ w ogóle beznadziejnie się czuję i @ przyszła już chyba, dzień za wcześnie.
    Czyli cały masakryczny lipiec przede mną, znowu nigdzie nie ucieknę, znowu muszę czekać i wkręcać sobie, że jeszcze tylko miesiąc... znowu cholernie długi miesiąc, a później być może jeszcze 2-3,5 miesięcy koljenych.
    Dobijcie mnie!

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Monia ja na zawał bym padła!! No i po co ludzie to robią, ja nie rozumiem;/

Livia a rejestracyjny masz na siebie czy męża? Bo ja mam na mamę i ja jako współwłaściciel, bo my robiłyśmy chwilę przed ślubem i gdyby było na mnie to bym musiała zmieniać cały a że jestem współwłaścicielem to tylko zmienili nazwisko przekreślając :)
    no i tak nam babka doradziła by całego na nowo po 2 tyg. nie robić :) z tymi papierami to masakra, pamiętam jak latałam... a najlepsze że w avon - jestem konsultantką- jestem na panieńskim bo mi się zmieniac nie chce haha :P

Pirelko a już się rozkręciła? Dzisiaj ładna pogoda, idą wakacje, musimy myśleć pozytywnie. A nie zaczynasz teraz clo? Bo ostatnio miałaś ale nie brałaś..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 08:19

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka już od ana boli mnie lekko brzuch i mam różowe, nie wygląda to na plamienia, zobaczymy jak się rozkręci. Pewnie się rozkręci, w dodatku za wcześniej o 1 dzień, czyli teraz mam cykl 27 dniowy.
    Clo nie będę brać bo pęcherzyk naturalnie sam rośnie więc nie chcę się faszerować.

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak rośnie to dobrze, po nim dupek w razie w i czekać :) a mąż jak z wynikami?
    Póki @ nie ma to spokojnie :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupka to ja biorę po już od 4 cykli, a Mąż ma wyniki w normie, wszystko ok.

Chyba znikam na jakiś czas. Nie mam już siły, dobija mnie to wszystko.

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko masz gorszy dzień poprostu, to normalne a my jesteśmy tylko ludźmi :*

znajdź sobie jakiś cel, ale nie że musi być dziecko, tylko np. że odkładacie pieniążki na podróż jakąś na zimę czy za rok, albo zróbcie coś szalonego czego później już nie zdążycie. Chodzi nie tylko o to byście nie myśleli o akcji dziecko, ale też jakby coś zaplanowali i do tego dążyli, a uwierz mi że te plany zawsze coś zmieni a chyba o to chodzi ;)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga mój samochód mam tylko na siebie, nie mam żadnego współwłaściciela. Jak karzą mi cały wymieniać to masakra jakaś, dopiero co wymieniałam wszystkie dokumenty jak się przemeldowałam :/ a dowód rejestracyjny najwięcej kosztuje :/ Zobaczymy, dowiem się jak pójdę dzisiaj...

Pirelko mi też same pęcherzyki rosną ale skoro mam możliwość pomóc naturze to czemu tego nie robić? Trochę nie rozumiem Twojego nastawienia do CLO - z jednej strony chcesz bardzo być w ciąży a z drugiej nie chcesz sobie pomóc... Naprawdę po nim nic złego się nie dzieje - popatrz sama, pełno nas to bierze i co niektóre za pierwszym razem już w ciąży są ;-) Zakładaj uśmiech na twarz i do boju! Co nas nie zabije to nas wzmocni! Musi być dobrze ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Livia dobrze mówi, moje pęcherzyki w pierwszym cyklu z clo dały radę :) czasami trzeba pomóc naturze ( oglądasz Sekrety chirurgii?) :) ja wiem,że starania są okropne, tzn.to czekanie odliczanie i od nowa, ale to samo będzie jak zobaczysz II kreski, wiadomo że radość,ale zaraz czemu nic nie bol? Czy beta rośnie? A jak coś się stanie? A może pozamaciczna? No tak to właśnie w życiu jest ciągle się zamartwiamy, mamy gorsze dni, ale później przychodzi słońce i znów chce się żyć :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam troszkę inne podejście, ale nie ważne.. zrozumiałe, że każdy z Nas ma swoje podejście do pewnych spraw.

Pozdrawiam Was i znikam z forum na jakiś czas, muszę się odciąć.

Powodzenia Wam życzę!

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko będziemy tęsknić i czekać na Ciebie :*
    odpoczywaj i będzie dobrze !

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każdy ma prawo do swojego zdania, podejścia itp nikt Cię nie krytykuje tylko podsuwa pomysły ale sama zrobisz to z czym czujesz się najlepiej.

Odpocznij trochę, wiem że to pomaga bo tez niedawno miałam taki kryzys ale przeszło. Nasza psychika też ma swoja wytrzymałość ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam załatwiać sprawy - już czuje nerw przez te urzędy chociaż w Gdyni we wrześniu byłam zaskoczona, że dość dobrze szło wszystko ale jednak lata męczarni z urzędasami robią swoje. Do boju! :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;-)

Witam Was z rana, u mnie slonecznie... ;-) i czeka mnie duzo pracy w mieszkaniu. Do prania mam tone chyba. Jedna wisi juz na suszarce.... zaraz ja sciagne. Ciekawe kiedy to wyprasuje :-( ehh... nie lubie prasowac!

Ale o strasznych rzeczach pisalyscie, nie otwieram nawet tych linkow bo OMG :-p
    jesli chodzi o urodzinki to ja mam w pazdzierniku 23, skoncze wtedy 26 lat....a moj malz ma urodzinki w czerwcu, we wrzesniu byl nasz slub ;-)

Pirelka nas opuscila jak widze :-( mam nadzieje ze wroci...
    Livia, powodzenia w zalatwianiu spraw... oby udalo sie szybko i sprawnie ;-)

Boli mnie podbrzusze :-( leze jeszcze w lozeczku... ale len ze mnie, co nie?
    A co u Was???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 09:45

relge6yd309xm1zq.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki....co u was??

u mnie oczywiscie zmuła z rana :) i znów jestem niewyspana :(
    mój Misiek sie rozchorował, maił w nocy gorączke, pocił sie, cos majaczył..non stop coś mu sie sniło...ehhhhh maakra!!! oby nas tylko nie zaraził! :)
    a poza tym słoneczko ale rewelacyjnie cieplo nie jest...a ja marze o baseinku i słoneczku! :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oh Pirelko :( choć może masz i racje... przyda ci się chwilowy odpoczynek.
    Pamiętaj że my tu jesteśmy i będziemy czekać na Ciebie :*

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
‹‹ 795 796 797 798 799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ