Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak z ciekawości wrzuciłam dziś mój test na inną stronkę, na której ludzie oceniają pozytyw, czy nie
http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test-gallery/image.php?galleryid=285279 tutaj można zobaczyć. Jak się patrzy na ekran pod kątem widać lepiej.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
la wrote:Tak z ciekawości wrzuciłam dziś mój test na inną stronkę, na której ludzie oceniają pozytyw, czy nie
http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test-gallery/image.php?galleryid=285279 tutaj można zobaczyć. Jak się patrzy na ekran pod kątem widać lepiej.więc wątpie chyba ze to od tego zastrzyku pozostałość, ciekawe
-
Szczerze mówiąc na tym małym zdjęciu to ja widzę tylko pod kontem i to mocnym
W dużym formacie widać lepiej, ale nie można było wstawić, ogółem całkiem fajna strona.
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Hejka
Nakopiecie mi do dupy? Prosze..... nie umiem sie ogarnac. Dalej w lozku leze
Z malzem odnosnie wczoraj porozmawialam....jest ok.
trzymam kciuki za wizyte Rudasku i Przedszkolanko
Oby Cie Rudasek nie zlapalo jakies chorobsko teraz....
Mizzelka kiedy test? Jaka ladna tempka !!!
Odnosnie piersi to mam B ale teraz troche urosly...malz zadowolony ze tajie nabrzmiale ;-p i juz brazowe :-p
odnosnie HSG, widzialam kilka w swoim zyciu, osobiscie nie mialam... ale chyba strach jest wiekszy niz bol. Podaja zawsze srodek p/bolowy. No ale to Wasza decyzja. Ja chcialam isc gdyby pezez kilka kolejnych cykli sie nie udalo.... ponoc po hsg w ciagu kilku miesiecy mozna fajnie zajsc w ciaze...
sluchajcie jakie jaja w pracy u malza. Malz wczoraj byl gdzies busem, potem go zostawil pod praca. Wzial go kolega, moj malz o tym nie wiedzial. Ten koles pojechal busem do domu... otworzyl pake a tam sturlal sie na jego nogi walek i dup palec zlamany. Mamusia tego kolegi, pracuje razem z nimi w tej firmie od razu dzwonila do mojego ze dlaczego mu nie powiedzial o tym walku.... na firmie dzisiaj tez pretensje do mojego malza ze koledze niby palec zlamal ibze to on mial byc na jego miejscuale swinie !!!! Przykre to.....
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Groszku szkoda gadac! jacy sa ludzie......jest taka bezdusznośc itd ze brak słów!
Szkoda ze jeszcze nie chca zeby mąż oddawał za leczenie palca..pojeby!!! na ciul brał busa bez wiedzy męża i jeszcze kaleka jak jest nieostrożny to niech teraz cierpi! co za ludzieeeeeee!!!!!!! -
Duży format testu https://lh4.googleusercontent.com/-M-L1PhaUNyk/U6qF_j0EO9I/AAAAAAAAA_w/7Nm1XVGA4hw/w996-h747-no/IMG_0484.JPG
Groszku takie życzenie że lepiej gdyby to go trafiło jest po prostu chamskie. Stało się i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:23
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Groszku to i dla mnie też kopy, bo aby 3 razy wstalam i dalej leże i kwicze
test jutro jakby co, choć bym wolała nie robić, mam jakąś blokadę
po pierwsze po cholerę brał bez pytania? sam sobie wynien, po co sie spieszyc?
moze by byl bus jeszcze do czegoś potrzebny.. a wiadomo ze tam zawsze coś się przetoczy, przwroci, normagrawitacja działa
sam sobie biedę przyspożył -
la wrote:Duży format testu https://lh4.googleusercontent.com/-M-L1PhaUNyk/U6qF_j0EO9I/AAAAAAAAA_w/7Nm1XVGA4hw/w996-h747-no/IMG_0484.JPG
Groszku takie życzenie że lepiej gdyby to go trafiło jest po prostu chamskie. Stało się i tyle.pirelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka bo wielkość ma znaczenie
mizzelka lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Mi w telefonie sie nie otwiera to zdjecie La, ale trzymam kciuki.....
No wlasnie, przeciez moj malz tego mu nie zrobil i walka by nie zostawial specjalnie, tak?
Wlasnie sie boje ze jeszcze beda chcieli jakies odsKodowanie
Ale powiem Wam jedno, ze jego mamcia ladnie plotkuje... bo kiedys bylismy u nich na grillu i mowilismy tak otwarcie ze staramy sie o dzidzi, oni sami ponad 2 lata sie starali... i mowilismy im o badaniu nasienia...po weekendzie cala firma wiedziala... smiali sie z malza ze "spermowiec":dziecka nie potrafi splodzici na kazdym kroku takie docinki.....
Teraz juz wiemy skad to wszystko wychodzilo. Od mamuski!!! -
o matko....no to jest dopiero tragedia! tesciowa o swoim synu rozsiewa plotki...czy Ona jest nienormalna, przeciez to osobisty temat! a wszyscy wiemy ze jak jest coś nie tak to facet sie strasznie denerwuje, przezywa, mysli ze jest gorszy itd! co za Baba bo inaczej sie tego nie da powiedziec! wiesz co Groszku....ja na Twoim miejscu bym zwróciła uwage, u mnie nic nie zostaje bez echa...a po drugie nic jej wiecej nie mówiła, nawet jakis drobnostek! co za pipa!
-
Za co odszkodowanie? Za brak zachowania należytej staranności gościa, który otwierał? Sam jest sobie winien.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
dlatego nie warto obcym gadac bo ludzie to są popierdzieleni..
ostatnio kolezanka pisze sms czy w ciazy nie jestem i ona byla pewna na 100 % nosz kur... ona lepiej wie niż ja..
nienawidzę takich osób...
jakie odszkodowanie? za jego głupotę? nie skontaktował się z ostatnim użytkownikiem busa i koniec kropka a powinien a nie:) -
Zle napisalam. Z nas sie smiali.ze dziecka nie mozemy miec. A gadalismy z nimi o tym w celu doradzenia sie jakie badania robili, bo sami to kiedys przechodzili....
o moim malzu mamuska kolegi rozsiewa ploty.
la, zycze Ci zeby to byl ten malutki zielony Groszeczek
Ale pieknie bedzie, cale forum zielonychWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 10:32
-
Groszku, a jak tam ogólnie u ciebie?2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań.