Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Na pewno wie co robi
Ja też zaczynałam od małej dawki ponoć to normalne żeby stopniowo podwyższać jeśli jest taka potrzeba
Tylko pamiętaj - na czczo popijając małą ilością wodyI 1/2 - 1 godzinka bez jedzenia... Jej, ale w ciąży to musi być męczarnia jak brzuszek burczy
-
masakra te ceny,nawet nie mów... a gdzie studia jeszcze 4200? ...
oj będzie mdliło bez jedzenia już to czuję...zjem i zaraz dupka o 8.30... a wieczorem znowu dupek plus witaminy i tak w kółko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 15:15
-
ja tak z innej beczki! Pamietacie jak Wam pisałam o tej lasce co zamieszkuje moje byłe mieszkanie- ta co liczników do dzis nie przepisała! no to ciag dalszy komedii! Dzis dzwoni Pan z gazowni ze odcinaja jutro liczniki bo nie zaplacone jest od lutego no i liczniki nie sa przepisane, wypisałam jej wszystkie dokuemnty to laska przez 3 tyg nie potrafila tam pjsc i to przepisać! co lepsze w Tauronie zadłuzenie na 108 zł, włascicielce za czerwiec nie zapłaciła i napisała jej smsm ze opuszcza mieszkanie i ze odda klucze w piatek lub w poniedziałek, mysle ze laska zwiała i juz jej nie zobaczymy a napisze tylko sms ze klucze u sasiadów albo w skrzynce! ja pierdole...no i zeby bylo smiesznie to poki ci umuwilismy sie z ta włascicielka ze płacimy po pól czyli po 170 zł i ja skladam wymowienie umowy no ale nie moge tego przezyć1 kurwa płace 200zł za jakas pojebana laske, oszustke i złodziejkeeeeee?????????? kurwa mac...jestem taka zła ze szok...jeszcze teraz mi wydatków brakuje! nosz jasny huj!!!!
-
Ale policja tu nic nie zdziała. To trzeba do sądu iść, a nie płacisz za jakąś laskę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Rudasku nie denerwuj się proszę! Policja nic z tym nie zrobi - niska szkodliwość społeczna ale z drugiej strony może jak zgłosicie to będzie w przyszłości miec problemy jak będzie chciała jakis kredyt wziąć, cholera wie ja to nigdy tego nie ogarniałam bo ciężko nadążyć...
-
ja mam dośc....no ale co na policji powiem! jedyne co moge to przedstwiac jej umowe na rozmiwazanie umowy z tamta włascicielka a przedstwiac im ta z kolejnego mieszkania! a tak to nie mam innych dokumentów, facet w gazowni mnie wysmial i powiedzial ze zawsze jak sie opuszcza lokal to sie rozwiazuje umowe, no ale jak ja to mialam zrobić...w sobote!!!!!?????? a w poniedzialek juz sie nie odezwała!!!!
-
nick nieaktualny
-
Co pogoda szok? Pięknie słoneczko świeci cały dzień
Eee nie idę do kina dzisiaj, tak mnie brzuch boli, że nie wysiedzę. Córa powiedziała, że wybacza - odłożyłyśmy to na sobotę albo niedzielę. Ale do sklepu i tak zaraz będę musiała skoczyć bo chleb wyszedłMuszę chyba któregoś z moich kotów wytresować żeby z karteczka na szyi zasuwał do sklepu
-
nick nieaktualny.
ja dziś odkąd wróciłam objadam się hihiw mieście zjadłam placka po węgiersku teraz chrupki czekolade mleko czekoladowe
http://www.iv.pl/images/54339247755705612070_thumb.jpg nie zbyt jakość ale potem wrzuce wyrazniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 18:07
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny