Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
ja chyba cały dzień prześpię dzisiaj jak nic..a teraz zjadlam kanapkę i mi niedobrze i nie wiem czy z głodu czy po jedzeniu...
ciągle się martwię i durna czytam o tych pustych pęcherzykach, już bym chciała poniedziałek..
Mizzelko widziałam czerwcówki, też widę II, trzymam kciuki za bete!! -
nie martw sie :* wiem ze latwo powiedziec ale juz przez to przeszłam.. jak kiedys pokazał mi fałszywie pozytywny i ciazy nie bylo wiadac.. to byl szok dla mnie.. pozamaciczna itp.. ile ja sie wtedy strachu najadłam.. i z dwojga złego lepiej wyszło ze fałszywy niż to co było podejrzenie...
Ja nie uwierzę jak betę nie zobacze.. nie umiem jakoś.. ehh co za baba ze mnie :<
boje sie drugi raz rozczarować, nawet sie nie chce mi jechac jutro wiesz? i testować ani nic.. dziś mowie, huk niska tempka.. zrobie ten pieprzony test.. a nawet dwa a co.. niech dotrze do tego mojego głupiego łba że nie ma cien cienia, a potem ocipiałam -
Dupek nie jest chyba taki mocny
eee
a ja wierzę że u Cb jest dobry pęcherzyk:) Najwazniejsze ze masz teraz leki i juz mozesz spać spokojnie :*
co ma być to będzie..
ja nie mam wpływu na swój los i to co mi się przydarzy.. Ale już myślę że już dość cierpienia.. Trzeba iść do przodu i myslec o przyszlosci i jak to wszystko rozplanować :* -
jutro się postaram bo dzis mamy majstrów i nie baudzo żebym pojechała. ale moze mi sie uda jutro. ehh ja jakos dziwnie spokojna jestem, wtedy latałam szukałam ... jak głupia.. co luteine brałam, a teraz spokojnie..
na pewno bd sie stresować, ale jak fasolka nie chce ze mną zostać to niestety czy bym brała tą luteinę to i tak by była dupa
a ty jak nie masz plamień to nie ma co sie martwic na zapas
-
Dupek nie jest na tyle silny, jakby coś miałoby być nie tak to nie urosłaby ci beta
mizzelka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Czesc wszystkim
musze sie pochwalic wreszcie doszlismy do porozumienia i wybralismy wczasy! Juz sie doczekac nie moge
A co do bety to ja nie robilam wcale, poczekalam spokojnie na wizyte i zobaczylam bijace serduszko. Bez stresu czy dobrze przyrasta itd... -
Po 15, ale na 14:50 idę do rodzinnej jeszcze po jedną receptę, więc wyniki odbiorę około 16 pewnie.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
niecierpliwa21 wrote:Czesc wszystkim
musze sie pochwalic wreszcie doszlismy do porozumienia i wybralismy wczasy! Juz sie doczekac nie moge
A co do bety to ja nie robilam wcale, poczekalam spokojnie na wizyte i zobaczylam bijace serduszko. Bez stresu czy dobrze przyrasta itd...a gdzie ruszacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 09:25
-
Jak nie chcesz to nie rób, niepotrzebny stres Cię ominie. Testy pozytywne miesiączki nie ma to znaczy ze jestes w ciazy, zapisz sie na wizyte ok 6tc 2-4d uslyszysz serduszko i bedzie git
Zdazysz jeszcze oddac sporo krwi na badania I trymestru
A lecimy do Turcji, miejscowość Belek.
Wojna była o ten wyjazd zaczeło się od Grecji, Kanary, Hiszpania, Włochy i stanelo na Turcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 09:29
-
Moj to jest nurek wiec w ramach kompromisu doszlismy do wniosku ze moja turcja teraz na tydzien, a sierpien/wrzesien egipt tez na tydzien
Ja myslalam ze szalu dostane, z kazdym hotelem cos bylo nie tak, a to nie przy plazy a to nie mial 5*. Wyrocznia jest tripadvisor.pl jak ma mniej niz 90% to odpada.
I cena oczywiscie limit mialam do 6 tys./osobe na 10 dni, a w Belek to w sezonie ciezko. -
Hej dziewczynki
Mizzy gratulacjeczekamy jeszcze na bete ale to tylko formalnosc
La, widze ze tez cos na rzeczy jest
Przedszkolanka nakopie Ci do tylka z powodu czytania o tych pustych pecherzykach, podtrzymujacych dupkach itd. I bety juz nie rob, prosze Cie.... naprawde bedzie dobrzejuz niedlugo wizyta
Niecierpliwa, super wakacjetrzeba odpoczywac poki mozna
My w tym roku Polska. Morze i Mazury. Jeszcze zalezy jak sie bede czula...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 09:45
mizzelka lubi tę wiadomość