Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:mizzelko ja nospe brałam przez pierwsze trzy dni, bo miałam skurcze często
a wezmę chyba nie zaszkodzi.. dziś dopiero są częste.. a wczesniej był luzik.. -
Cholera mizzelka ja mam tak samo. Owulka bęc i od tego czasu podbrzusze boli a dzisiaj to już bije rekordy... Ale spokojnie nie nakręcam się bo upadek potem boli
Chociaż mogloby się udać, mężuś byłby dumny, że nie musimy na inseminację iść
surykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:ja mialam tak od owulki i po owulce bóle małpowe, dlatego byłam w szoku co sie dzieje
Może w końcu owulka przyszła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ja już zaczęłam myśleć o ciązy jak właśnie przedszkolanka i rudasek mówiły o tych skurczach
ja mialam tak że złapało na 10 sek i przechodziło
a dziś to jakieś bardziej uparte są.. tzn na krótko tyle że są częściej
ja tak miałam od owu a wczoraj w 16 dc pojawił się jednorazowo śluz z odrobinką krwimizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:aga no to zrobiłaś zakup heheh
potforku ja musze dzis bo jutro wesele ale i tak jutro z rana powtórzępotem fryzjer kosmetyczka i weselicho
http://www.slubclick.com/report/fryzury-slubne-z-rozpuszczonymi-wlosami-dla-panny-mlodej-z-kreconymi-wlosami.html co sądzicie o tej fryzurce ?
taką chce zrobić sobie i taki makijaż ? zdj 2 jak cos bo nie wiem które wam sie pokazeja jestem 3xTAK
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:uff to ulga, mam nadzieje ze przejdzie a witaminki kupię po wizycie u Gina
witaminy biorę pół roku już, polecam Ladeevit bo jest wszystko, jodu ma 133% zapotrzebowania i żelaza 200%, wit.D też jakoś tyle
a no tak, takT. mnie namówił i widzisz... poczeka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 20:51
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny