Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Czasem mam tyle powera w sobie i nadziei, a czasem tak jak dziś...mam wszystkiego dość. I zastanawiam się, ile będzie mi jeszcze dane czekać...
I od czego to wszystko zależy...???
BTW - przepraszam, że tak smucę...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
CLOnówka22 wrote:Kochane, wiem że jest już wątek na temat castagnusa ale tu jakoś bardziej aktywne jesteście , chciałam się zapytać czy stosowałyście i czy pomógł
ale ważne, żeby prolaktyna poszła w dół.. -
Dzień dobry
Lenka to normalna reakcja...cieszymy się a jedocześnie chcemy być na jej miejscu. W końcu i Ty się doczekaszwydaje mi się że to wcale nie jest od nas zależne... Gdzieś jest na gòrze spisany dla nas plan i kazda ma to zapisane w najmniej oczekiwanym momencie;)
Trzeba wierzyć,że się uda...
Leżała z nami dziewczyna 10tc i poroniła;zabieg 20 min.i po wszystkim ;( a przychodzi taka baba 43 lata;7 miesiąc z 6 dzieckiem i pali i nawala się jak świnia i nic... Ręce i buzie powstrzymuje poprostu...
Co tak cicho,korzystacie z pogody?milego dnia!
surykatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie, u mnie gorąco ale alergia daje o sobie znać w taką pogodę i tego nie lubię
Lenka to normalna reakcja, wiem jak Ci ciężki też przez to przechodziłam, ale z biegiem czasu albo Wam też się uda, albo jak nie będzie się udawać to samo od siebie "odlejesz się" na wszystko, odpuścisz..kiedyś myślałam, że to nie możliwe, a w tym miesiącu po @ jakoś nie zależy mi już jak dawniej..owszem chcę, ale nie chcę mi się nawet specjalnieco drugi dzień, co ma być to będzie.. nie chce mi się już wciąż czekać, liczyć i odliczać
znudziło mi się.
Nie sądziłam, że kiedyś wewnętrznie przyjdzie taka nicość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 09:40
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak w ogòle to dzień dobry panienki!
mamy dziś piękny dzień więc wybywamy z domku ^^
Jutro pierwszy dzień na nowym stanowisku. Stressss
A propo stresu: macie jakieś dobre sposoby na relaks? Ostatnio mam sporo zmartwień szczegòlnie choroba mojego męża i kurcze mòj organizm ma dość. Chyba wròcę do jogi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 10:22
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim!
U nas też piękna pogoda, jedziemy kolejny dzień na działeczke.
Wczoraj mój nie mógł grilla rozpalić i podlał brykiet syntetycznym OELJEM. SAMOCHODOWYM !!! Jak zobaczyłam to myślałam że padnę, ale było za późno na reakcje... Później martwilam sie czy sie nie potrujemy
Ale miesko pieczone na aluminiowych tackach wiec nic się nie stało. -
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa.
Portforzasta, to i ja poproszę jedną zdrowaśkę
Pirelka, uda się! Po znajomych widzę, że zachodzą właśnie wtedy kiedy nie odliczają, i nie kochają się co drugi dzień... Wiem, że łatwo powiedzieć...
Tak w ogóle to chyba mój organizm właśnie przygotowuje się na owulke, bo coś mnie podbrzusze zaczyna pobolewać...
POGODA CUDNA
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...