Pomorskie - łączmy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No mi lekarz powiedział ze z moja tarczyca musze być pod kontrolą
Ale Lubie mojego lekarza wiec chodzę do niego z przyjemnościąBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Cześć Dziewczyny. Pozdrawiam z Gdańska
Muszę się z Wami podzielić radosną wiadomością, od roku staraliśmy się o dziadziusia i w końcu pojawiły się upragnione 2 kreski. Jest to dla mnie nie lada zaskoczenie, bo przyznam, że wątpiłam, że może się udać. Teraz gdy już wiem, że fasolka się zagnieździła jestem pełna obaw i stresu. Nie umiem jeszcze uwierzyć w to, że to prawda. Tak jak wiele z Was, mam problemy z tarczycą (torbiele i guzy), choroba Hasimoto i Bóg wie co jeszcze... Jednak cuda się zdarzają. Byle teraz wszystko dobrze się skończyło.
Pytałyście o doktora Kulpę, byłam u niego po raz pierwszy w Lux Medzie i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Wysłał mnie na usg więc właściwie na razie skończyło się tylko na pogawędce. Tak czy owak, był bardo sympatyczny.
Zaw wszystkie Was trzymam kciuki i proszę byście wspierały mnie w tym, bym nie traciła wiary, ze dzieciątko uda mi się donosić i urodzić..
Mam takie złe przeczucia Zawsze byłam pesymistką, ale to co się dzieje w mojej głowie to jakiś kosmos
POZDRAWIAM!Secret -
Secret Ty też bądź dobrej myśli. skoro się udało to już jest dobry znak i teraz wszystko musi być juz wporzadkuBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Cześć Dziewczyny
Byłam dzisiaj na USG i dzieciątko pięknie rośnie. Ma już dwa centymetry
Tylko badania na toksoplazmozę mnie martwią, właśnie odebrałam i nie wiem jak je interpretować.
A co u Was dziewczyny? Trzymam za wszystkie kciuki
Czy są tu jakieś babeczki z dzielnicy "Jasień"?Secret