Pomorskie - łączmy się :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Ja place u mojego 110 za wizytę + 40 za cytologie czy coś takiego podobnego. Biochem - 2017 r Biochem - 2017 r

Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa

Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)

Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.
- 

Im bardziej się chce tym gorzejAsieńka_86 wrote:My tez bardzo bysmy chcieli a wciąż nic Biochem - 2017 r Biochem - 2017 r

Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa

Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)

Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.
- 
                        nick nieaktualnyHej, ja też mam pakiet w luxmedzie i mam problem z wyborem ginekologa, na razie to nie chcę w ogóle bo chodziłam tak często, że dałam sobie spokój-wykańczało mnie to.
 Odkąd odszedł z luxmedu Wąsewicz, byłam raz u Kulpy i Głodka, Kulpy nie polecam chyba, że dla bezproblemowych przypadków bo do jakiś zaburzeń intymnych się nie nadaje nie wiem kogo wybiorę jak w końcu uda się zajść w ciążę. nie wiem kogo wybiorę jak w końcu uda się zajść w ciążę.
- 

pirelka wrote:Hej, ja też mam pakiet w luxmedzie i mam problem z wyborem ginekologa, na razie to nie chcę w ogóle bo chodziłam tak często, że dałam sobie spokój-wykańczało mnie to.
 Odkąd odszedł z luxmedu Wąsewicz, byłam raz u Kulpy i Głodka, Kulpy nie polecam chyba, że dla bezproblemowych przypadków bo do jakiś zaburzeń intymnych się nie nadaje nie wiem kogo wybiorę jak w końcu uda się zajść w ciążę. nie wiem kogo wybiorę jak w końcu uda się zajść w ciążę.
 Właśnie zastanawiałam się nad wizyta u Kulpy. Z jakiego dokładnie powodu go odradzasz?
 Z tego co wiem to pracuje w szpitalu na ZZaspie.
 Proszę napisz coś więcej.
- 

Hej dziewczyny:)
 Ja też z Gdyni:)
 I też mam pakiet w Luxmedzie, ale najbliższe terminy dopiero na styczeń, więc narazie zapisałam się prywatnie na wizytę w przyszłym tyg do dr Romana Jankowskiego z Osowy. Może któraś z Was wie coś więcej na jego temat? I którego ginekologa polecacie z LM?
 Pozdrawiam

ciągle się staramy...
 ciągle się staramy... 

[/url]
[/url]