Pomorskie - łączmy się :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWłaśnie napisałam, że mam castagnus i chętnie oddam. Wcześniej zapomniałam skasować "sprzedam". Jeśli ktoś jest z Trójmiasta zawsze można się umówić i nie będzie nawet trzeba płacić 6 zł za wysyłkęLucy91 wrote:odsprzedac to nie to samo co oddac
hehe
pisze bo szkoda nerwow przez niedopowiedzenia
a tak wogole to co slychac dziewczynki ?
-
hop hop
jak tam koleżanki Pomorzanki
u mnie jak pisałam wcześniej była nadzieja - w tym cyklu i coś tam sie działo bo okazało sie ze miałam ciąże biochemiczna ( beta w dniu oczekiwanej miesiączki 8,61 a po 4 dniach 0,54 za kolejne 3 krwawienie ) teraz juz 5 dzień mam obfita i bardziej bolesna @
moje motto na wrzesień NIE PODDAJEMY SIE !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pirelko no wlasnie njlepsze jest to, ze regularnie owuluję..przez wiele miesiecy mialam regularne monitoringi po 4,5 x w miesiacu nawet, bo miewam pozne owulacje (nawet w 30dc mi sie zdarzylo) ciezko bylo wychwycic TEN moment, no a potem trzeba bylo latac to wieczorem, znowu rano i wieczorem i rano zeby sprawdzc co tam sie dzieje. Wszystko wskazuje na to, ze owulki mam.
Eh ciezkie to wszystko..ale rowniez wierze, ze damy radę, wszystkie bez wyjątku!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja teraz zapisałam się do dr. Piotra Kwiecinskiego. wizytę mam w poniedziałek. Podobno bardzo dobry gin.Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny