Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomóżcie
Odpowiedz

Pomóżcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2024, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja drożność miałam jakbym poszła na zwykłą wizytę, pół godziny wcześniej pielęgniarka podała mi kroplówkę z ketonalem i no spe i tyle. Zabieg wykonany na fotelu. Mnie osobiście dość mocno bolało ale ja miałam jeden jajowód niedrożny więc przetykanie było mocno nieprzyjemne.

Tak jak pisze motylek zwykła histero to zabieg inwazyjny w znieczulenie ogólnym. Ja swoją będę robić prywatnie ze względu na korekcję blizny, która NFZ robi tylko laparoskopowa a ja nie chcę kolejnej po dwóch CC operacji. Dlatego taka histeroskopia jest dla mnie zbawieniam i ja będę mieć tą która robi się w znieczuleniu miejscowym bez narkozy

Nadzieja99 lubi tę wiadomość

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • Nadzieja99 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2024, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobrze że jesteście, zawsze to człowiek się czegoś dowie, będę czekała na @ bo chyba straciłam nadzieję że w tym cyklu uda nam się. Myliłam zupełnie te dwa zabiegi, a teraz wszystko stało się jasne, dziękuję 🤗🤗

Starania od 01.2023, stymulacja pełna od 02.2024
    Ona👰🏻‍♀️24l.
    PCOS
    Leki w ciąży:
    2x Progesteron benis 100 1 tab.,
    1X Cyclogest 400 1 glob.,
    3x2 Rutinoscorbin,
    Witaminy,
    Acard 150 od 14 tyg. raz dziennie
    On🤵🏽‍♂️24l.
    Badania nasienia w porządku
    "Wiara i nadzieja umierają ostatnie"
    06.05 progesteron 43
    08.05 ⏸️, HCG 24.20
    10.05 HCG 93.19
    16.05 wizyta u gin 👩🏼‍⚕️
    31.05 widzieliśmy twoje serduszko ♥️
    1.07 krwiaczek
    15.07 Pierwsze prenatalne, ślicznie rośniesz maluszku <3
    05.09 💙💙
    🎂13.12.2024 35+5, 1630g
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ