Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Jezus Magduullina dopiero co zaszłaś w ciążę a już za momencik będziesz rodzić. Jak ten czas uciekaMagduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
ja sie ogolnie dobrze czuje.z katarem da sie zyc chodz jest meczacy i to ciagle bieganie do lazienki by umyc rece jak cos robie.postanowiłam ze w ten weekend robie tylko to co konieczne a reszte czasu poswiece na relax bo w koncu praca domowa może 1 czy 2 dni poczekac jak nie jest pilna aż tak.mam nadzieje że córka na to pozwoli bo jak wpadnie w furie to potrafi to trwac cały dzien a jestem sama z nia w domu do wieczora bo mąż w pracy od 9 do oporu.mam nadzieje że dzis wróci szybciej bo wczoraj był 19.30 w domu
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypewnie anusiak sprzątanie nie ucieknie niestety he.
no mam nadzieje ze cora pozwoli ci odpocząć ... oj wiem jak to jest kiedy chop tak wraca z pracy moj nie raz nawet później ... mnie tez cos kinol zatyka od wczoraj ale to nie katar mam nadzieje ale pogoda taka ze wszystkiego można się spodziewać... -
Magduullina dziękuję że pytasz a całkiem ok się czuję. Nie wiem co i jak z owu a mam progesteron zbadać w tym cyklu ale jest dobrze no masakra jak mi zleciał ten czas jak Ty jesteś w ciąży. Normalnie zestarzałam się a wcale tego nie czuje
Magduullina, sua lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:pewnie anusiak sprzątanie nie ucieknie niestety he.
no mam nadzieje ze cora pozwoli ci odpocząć ... oj wiem jak to jest kiedy chop tak wraca z pracy moj nie raz nawet później ... mnie tez cos kinol zatyka od wczoraj ale to nie katar mam nadzieje ale pogoda taka ze wszystkiego można się spodziewać... -
nick nieaktualnyoj kurcze anusiak no takie to z ta robota jest chociaz tyle kochana ze krócej pracujesz ... moj tez niestety tak robi od pon do soboty od 7 do az skończą plus dojazd do domu a sa w rozjazdach nie raz jedzie 100 km nie raz 200 to jest naprawdę meczace takie roboty nigdy nie wie o której wroci no choc w sobotę zazwyczaj jest wcześniej
-
Haha ukija my sie nie starzejemy!
Dzieci rosna chlopy sie starzeja a my ciegle mlode i piekne!
Fakt magdulina nie tak dawno miala 9dpo i robila tescik po poludniu bo do rana nie wytrzymala
A ja jestem juz. Melduje sie. Ale podejzewam ze dzis moj maz bedzie powieszony!!!!! Jakby mnie dlugo nie bylo znaczy ze szukam alibi badz juz siedze w pudle za morderstwo!!!!Magduullina, SusannaDean, sua lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anusiak moj tez ma takie ciulowe godziny pracy.. Tak dluvo siedzial w domu a teraz az glupuo mi sie samej w domu siedzi. A nawet nie wiem kiedy wroci z pracy.. Idzie na 5-6 a nawet 4 i wraca od 17-21
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
A bo wczoraj poszedl na piwo!
Kochanie ide na jedno piwo!! Jedno kuzwa!
Wrocil o 12 ledwo co stal! Chuj wie gdzie ma auto bo nawet nie wiem gdzie pojechal niech no tylko wstanie! A i jeszcze telefon wylaczyl!! Kurwicy dostawalam i martwilam sie a on sobie z kolega pil! Nosz kuzzzzwa!!!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Hahaha Rosa nie wiedziałam że nadal o tym pamiętasz jak dawno pisałyśmy o tych butach ja czuję że Ty będziesz miała małą księżniczkę i Ty będziesz ubierała ją w miniaturki Twoich ubrań
Susanna no coś Ty nie leczyłam się jeszcze bo pękają same ale nie zawsze to czuje kochana więc nie martw się jak nie poczujesz :*
ZFolwarku och jak już bym chciała tą głowę mieć zajętą Ja też mam często biegunki po owu to chyba hormonsy a nie myśl tylko spokojnie czekaj!
Ukija ja nie wierze w zadne objawy na tym etapie "ciazy". Moim zdaniem to zupa dyniowa i tyle A fakt w II fazie cyklu sa cyrki zywieniowe i nie jest to nic dziwnego. Do tego to moj pierwszy cykl po calkowitym zaprzestaniu karmienia piersia.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też nie wierzę bo powodują schizy takie "objawy" ha ha
Cześć widzę że od rana piszecie, ja długo pospałam a potem sprzątałam sobie
Owu na bank była wczoraj, czułam lewy jajnik mocno prawy mniej ale mam nadzieję, ze z obu poleciały komóreczki wprost w objęcia plemniczków, jak myślicie? Wyściółkę mają grubą nic tylko za parę dni się tam wtulaćMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny