Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina wrote:coraz bliżej nam do spotkania bardzo się ciesze i boje tego wszystkiego dziewczyny ... strach mnie oblatuje ...
Kochana, a pamietasz ten strach przez porodem Daniela? Przypominasz juz sobie? No! Wiec wiesz, ze bedzie gites! Wiadomo jak jest na poczatku, ale teraz przypomniej sobie ile to trwa? No chwile, jest zamieszanie itd., ale dojdziecie do rytmu Bedzie dobrze! Rozpakujecie sie, przywitacie, przytulicie itd Wiem, ze sie boisz. Ja sie boje nawet drugiej ciazy choc juz wiem z czym to sie je Wiec rozumiem, ale wiesz dobrze, ze my mamy mamy te MOC - SUPERMOC! Pamietaj! Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:anusiak oby to przeziębienie minelo jak najszybciej a zeby bylo oznaka tego najpiekniejszego żeby wydluzylo ci cykl na 8 miesiecy kochana :* ♥ mocno trzymam kciuki ♥
SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanisiak no czas nas trochę goni ale tlumacze mu ze musi spać w swoim łóżeczku bo jak będzie malutka dzidzia bede ja brac na lozko i dawac cyca będzie plakac itd wydaje się ze cos rozumie ale później pewnie nie będzie tak kolorowo
a ty anisiak jak się tam czujesz kochana -
nick nieaktualny