Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:Ja natomiast jestem wykonczona. Nie wiem co jest. Totalnie sie oczyszczam czy co. Zwariowac idzie od wczoraj Jadlam to samo co Maz i Corka i tylko ja mam totalny problem. Do tego boli mnie brzuch. W nocy nie moglam zasnac. Nie wiem czym sie strulam. Nie mam takich problemow nigdy. Mam zelazny zoladek - moge zjesc ogorki kiszone z mlekiem i mnie nie ruszy nic.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Tez moglam tak jadac a dopiero w ciazy lub po ovu lapaly mnie sraczki haha moze cos na rzeczy i cykl bedzie szczesliwy?
Haha bardzo bym chciala nie powiem ale wiesz jest 6 dpo! Poki co 'morduje sie' wybierajac prezent dla siebie na urodziny, rocznice i gwiazdke ktory mam dostac od Meza. I wiecie co - nie znam juz swoich potrzeb. Co chwile koncze na stronach z zabawkami albo ksiazkami dla dzieci Masakra. Zanim zostalam matka to umialam szukac cos dla siebie, teraz odnosze wrazenie, ze gdzies pogrzebalam gleboko swoje potrzeby. Ech. No i chyba stanie na bizu Bo na nic innego nie mam pomyslu!SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Rosa ❤ cudowny kropeczek maleńki!
Su mam nadzieję że zadziałaliście wczoraj bo 22 to u mnie już pękanie ja owu chyba jutro
Dziewczyny znowu natchnęłam się optymizmem razem z moim działamy ciągle jutro imprezka więc przytule się do winkanostatni raz w tym cyklu strasznie mi zimno ciągle
Czy ja pisałam Wam że dostałam leki od lekarza? Żelazo, krople na podwyższenie ciśnienia (moje jest ciągle poniżej normy) i skierowanie na toksoplasmozeSusannaDean lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Czarny piątek dziś! Idę na zakupy! coś bym sobie kupiła chociaż nic nie potrzebuje ale dzisiaj promocje więc coà trzeba"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija dziś rano ha ha ha
Ooooo super żelazo ważne na pewno ci pomoże
22 godz eh wczoraj czułam kłucia ale to nie ovu...boję się, że na mnie nie zadziała
Lekarz nawet nie widział konieczności przyjścia na kontrolę po zastrzyku ale powiedziałam, że chcę....czyli jakby wiedział, że będzie ok
Z folwarku, 6dpo i biegunka? Hm.. moze to coś się dzieje, miały dziewczyny biegunkę przy implantacji.Zdarza się -
ZFolwarku i tak co roku szaleja wariaci musze przyznać że ja też będę wariatką!
Susanna u mnie też lekarz nie widział konieczności dalszego monitorowania i olałam to w sumie uda się o tyle sierpień to dobry miesiąc na urodzenie dziecka. Będzie Panna tak jak połowa mojej rodziny dobrze jeszcze wieczorem dodajcie serduszko i będzie git"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija lec i szalej na zakupach teraz ostatnie zakupy dla siebie bo za chwile bedziesz patrzec tylko na malenkie ciuszki
A no i buty bedziesz sobie kupowac takie same jak dla niunkizFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyUkija wrote:ZFolwarku i tak co roku szaleja wariaci musze przyznać że ja też będę wariatką!
Susanna u mnie też lekarz nie widział konieczności dalszego monitorowania i olałam to w sumie uda się o tyle sierpień to dobry miesiąc na urodzenie dziecka. Będzie Panna tak jak połowa mojej rodziny dobrze jeszcze wieczorem dodajcie serduszko i będzie git
Bo ja mam schizy. Jak będę mieć bóle to w sumie odwołam wizytę...po o dodatkowa kasę płacić jak sam mnie już nie chce lekarz
Rano zaś bo mąż ma na noc jeszcze pare dni -
No dobra, wybralam pierscionek dla siebie. Maz dostal wytyczne i obrazki i podjął sie działania. Strasznie sie ciesze bo bedzie taki ze bede mogla go nonstop nosic przy zareczynowym i obraczce I problem z czaszki. Moge dalej ogladac rzeczy dla Corki hihihi
-
rosax3 wrote:Ukija lec i szalej na zakupach teraz ostatnie zakupy dla siebie bo za chwile bedziesz patrzec tylko na malenkie ciuszki
A no i buty bedziesz sobie kupowac takie same jak dla niunki
hehe no dokladnie. Niech szaleje poki moze i ma wolna glowe od malenkich bucikow i zabawek edu
-
SusannaDean wrote:Ukija dziś rano ha ha ha
Ooooo super żelazo ważne na pewno ci pomoże
22 godz eh wczoraj czułam kłucia ale to nie ovu...boję się, że na mnie nie zadziała
Lekarz nawet nie widział konieczności przyjścia na kontrolę po zastrzyku ale powiedziałam, że chcę....czyli jakby wiedział, że będzie ok
Z folwarku, 6dpo i biegunka? Hm.. moze to coś się dzieje, miały dziewczyny biegunkę przy implantacji.Zdarza się
Biegunka i rewolucja. Ciagle sie cos mi przelewa. Dobra nie bede myslec ze to COS moze znaczyc bo pewnie nie
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Biegunka i rewolucja. Ciagle sie cos mi przelewa. Dobra nie bede myslec ze to COS moze znaczyc bo pewnie nie
Gdzie moje ovu ? A jak ovitrelle na mnie nie działa? -
Za to powiem Wam, ze od tego tygodnia gotuje razem z moja Corka i to jest cos cudownego Ona stoi na takim taborecie ze stopniem przy blacie i ze mna gotuje. Strasznie jest przejeta ta rolą Doczekalam sie pomocnika Nie moge sie doczekac az zrobi dla mnie nalesniki
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Hahaha Rosa nie wiedziałam że nadal o tym pamiętasz jak dawno pisałyśmy o tych butach ja czuję że Ty będziesz miała małą księżniczkę i Ty będziesz ubierała ją w miniaturki Twoich ubrań
Susanna no coś Ty nie leczyłam się jeszcze bo pękają same ale nie zawsze to czuje kochana więc nie martw się jak nie poczujesz :*
ZFolwarku och jak już bym chciała tą głowę mieć zajętą Ja też mam często biegunki po owu to chyba hormonsy a nie myśl tylko spokojnie czekaj!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny