Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Po moim usg dwa pęcherzyki (po jednym na każdym jajniku) wielkości 22 mm Endometrium 13 mm! Powiedział, ze dobre i że ok też są pęcherzyki do ovitrelle, które mi osobiście wstrzyknął Mamy codziennie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj kochana musisz go jakos przekladac nawet x razy w nocy by ci sie tylko w lozku niezaroil bo bedziecie mieli przechlapane po narodzinach. ja czesto z julkiem walcze jak jestesmy u moich rodzicow i on spi z nami. Po powrocie do domu jedna noc jest bardzo ciulowa bo wstaje co chwile i cjce do nas spac. Ale tylko jedna taka noc jest. Pozniej juz sam do pokoju idzie swojego.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bedzie dobrze. Szyjka sie skroci. Rozwarcie na kilka cm jakies 3 i jutro rodzisz
zFolwarku, Magduullina, SusannaDean lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magduullina wrote:szczerze jakiś strach mam przed ta wizyta... nie wiem czemu.... az mnie brzuch boli kurde... hehe
Spokojnie juz masz 36 tyg za soba! Jest ok. Wiadomo, ze lepiej dluzej nosic ale jak cos to tez nie ma strachu! Trzymam kciuki! Dawaj znac.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Ja natomiast jestem wykonczona. Nie wiem co jest. Totalnie sie oczyszczam czy co. Zwariowac idzie od wczoraj Jadlam to samo co Maz i Corka i tylko ja mam totalny problem. Do tego boli mnie brzuch. W nocy nie moglam zasnac. Nie wiem czym sie strulam. Nie mam takich problemow nigdy. Mam zelazny zoladek - moge zjesc ogorki kiszone z mlekiem i mnie nie ruszy nic.