Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też tego nie pojmuję. Niektóre kobiety piją, palą, jedzą byłe co i rodzą zdrowe dzieci. Nastolatki bzykną się raz w życiu i już w ciąży. A my tak bardzo chcemy i pragniemy to nam życie daje po pysku i pokazuje środkowy palec!
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJula91 wrote:cześć Kobietki
Jestem tu nowa. Wspólnie z mezem postanowilismy w obecnym cyklu starac sie o Bobo obecnie jestem w 20dc, ostatnia @ mialam 04.11. W 14 i 15 dc bolal mnie jajnik i mialam sluz plodny- w tych dniach test owulacyjny negatywny. W 16dc rano test owulacyjny pozytywny. Stosunek plciowy byl w 13, 14 i 16 dc (wieczorem). Od 19dc bola mnie piersi podczas dotykania, pewnie dlatego, ze wkroczylam w druga faze. Myslicie ze moglo sie udac? Cykle mam co... no wlasnie... co 27, co 28, co 30, co 31 dni. Przy obliczaniu dnia owulacji podaje sie ten najktorszy cykl czy ten ktory wystepuje najczesciej?
I życzymy powodzeniaMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Smerfekta trzymam kciuki za następny cykl!
Wczoraj ogladałam Na dobre i na złe. Była taka scena, że ta młoda lekarka Ola sama sobie zrobiła usg, bo jest w ciąży. I było słychać bijące serduszko. Nie mogłam powstrzymać łez... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymakowa kochana moja tak jest tylko te końcówki najgorsze sa o porodzie staram się nie myslec i tak juz prxed tym nie ma dokad zwiac ♥
zs niedługo wszystkie będziecię tak narzekac i czekac na ta chwile jak ja :*
moj wczoraj przytulil się do brzucha i mówi natanku wylaz juz z tej dziupli i dostsl kopa w glowe nie moglam powstrzymać śmiechu ..
dzis juz dzwonil jak tam bo gdzieś dalej do pracy jada .. .
-
Pociesz mnie historia Nadzieja1988 tyle strat miała za sobą, tyle badań, które nic nie wykazały. Teraz jest w 34 tc. I to chyba jej 6 ciąża. Może i dla mnie ta 6 będzie szczęśliwa... Jeśli nas czytasz to pozdrawia Cię gorąco i proszę napisz jakie badania miałaś robione?
Magduullina lubi tę wiadomość